zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBedrijven moeten zich thuis voelen in Suriname

Bedrijven moeten zich thuis voelen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 okt – Ondernemers moeten zich meer dan wat ook thuis voelen in Suriname. Dit zegt minister Clifford Marica van Handel & Industrie, HI. Als de overheid ergens van doordrongen is, is het wel de kracht die uitgaat van ondernemerschap. Het beleid is er dan ook steeds beter op gericht.

Ondernemers moeten steeds minder belet ondervinden bij het opstarten van activiteiten. “We willen economische ontwikkeling voor Suriname. Het is dan een pré dat bedrijven zich kunnen vestigen. Als ze al bij de aanvraag problemen ondervinden, raken ze gedemotiveerd”, zegt Marica. Getracht wordt dan ook zo min mogelijk oponthoud te geven daar waar dit voorkomen kan worden.

De afgelopen tijd is niets aan het toeval overgelaten. Procedures voor het verkrijgen van bedrijfsvergunningen zijn aanmerkelijk ingekort. “Het streven is het beleid zodanig te krijgen dat bedrijven snel geholpen kunnen worden. Veel bedrijven hebben al de veranderingen gemerkt”, aldus Marica.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. A man e leg e leg uit er is maar een plek waar men werk kan vinden: als je geluk hebt!

  rara ra…Casino….de rest wordt moeilijk toch…iem.. HOSSEL.


  Maak melding
 2. om een bedrijf te starten in sur, is een nachtmerie, wat een heleboel mensen mee hebben gemaakt, zo moet je heel heel veel tjoekoe betalen bij de desbetrefende ministerie, al deze mensen willen je uitmelken, je moet eerst iemand zoeken die in de politiek zit, en die gaat het verder brengen naar de ministerie, en naar de minister, en die mensen willen heel veel tjoekoe.
  de probleem zit bij de ministerie, alleen maar dieven werken daar, de minister moet wat er aan gaan doen.
  vb. zo is iemand laats onslagen bij een verzekering bedrijf prolasco, wegens fraude, om dat hij een vhp is heeft hij een top baan bij de ministerie gekregen, wat doet de minister er aan, niks hij kan ook niks doen ander word hij ook onslagen, de schurken zijn hun bazen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES