Surinaamse overheid zet zich in voor ondernemers

2

PARAMARIBO, 23 okt – De overheid zet zich wel degelijk in voor een beter bedrijfsleven. Dit zegt minister Clifford Marica van Handel & Industrie, HI. Ondernemerschap wordt zonder meer gezien als motor van economische vooruitgang. Er moet wel sprake zijn van tweerichtingsverkeer.

“De overheid is continu bezig om ondersteunend te zijn naar de particuliere sector toe en wij blijven dat doen. Wij proberen om daar verhoogd in te ondersteunen en wij rekenen erop dat het zal lukken”, zegt Marica tegenover Dagblad Suriname. vaker is kritiek geuit op de wissel die met name de bureaucratie trekt op ondernemerschap in Suriname. Wachttijden zijn veel te lang.

Dat geldt onder meer het vergunningenbeleid, dat nog als te strak ervaren wordt. Van regeringswege wordt getracht de nodige veranderingen door te voeren. “Maar natuurlijk verwachten wij dat de ondernemers kenbaar maken wat hun problemen zijn en samen met het ministerie proberen oplossingen te zoeken”, aldus Marica. Ook moet meer gebruik gemaakt worden van gerichte donorhulp.


2 REACTIES

 1. Laat mij niet lachen…wij Suri’s mogen de Chinees met niks….met wat dan ook… niet beconcurreren…Jij weet toch die “Jankie dalla’s moeten rollen.

  Maar verhuur-belasting betalen never….never…anders Front e baster terstond.

  Geef de hosselaar een uitkering…anders blijven zij stelen en oplichten…roof komt er ook bij.


  Maak melding

 2. Ook moet meer gebruik gemaakt worden van gerichte donorhulp.
  .>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

  Donorhulp…….dan komt er geen bal van terecht donor hulp werkt dan averechts.

  Is toch om te huilen met deze Front mensen lullen tot dat zij “gewoon” met een leeghoofd blijven zitten waardoor anderen troep voorze erin stort.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.