Interconnectie mobiel bellen in Suriname pijnpunt

6

PARAMARIBO, 19 okt – De interconnectie tussen abonnees van staatsbedrijf Telesur en de twee nieuwkomers blijft een pijnpunt. Het ultimatum gesteld door de Telecommunicatie Autoriteit Suriname, is dan ook niet gehaald. De twee particulieren, Uniqa en Digicel Suriname, zijn niet tte spreken over de bejegening door Telesur.

De aanbieding van een overeenkomst is tot het laatste moment vertraagd, wat de nodige ergernis heeft gewekt. Uiteindelijk is besloten niet te tekenen. Volgens Uniqa heeft Telesur kort voor het verstrijken van het ultimatum een persoon gestuurd met documenten. Er mochten geen vragen gesteld worden. ”Je kon niet praten over dat wat in de documenten staat”, zegt Uniqa-directeur Tyrone Alberto tegenover de Ware Tijd.

Uniqa en Digicel Suriname hebben wel overeenstemming bereikt over de ondelringe connectie. Over de lijn met Telesur wordt al maanden onderhandeld. Met name Digicel vond dat Telesur opzettelijk traineerde met het aanhalen van juridische en bureaucratische bezwaren. Volgens de Ware Tijd wil Telesur nog meer tijd voor het installeren van nieuwe apparatuur. Uniqa is bereid de apparatuur per vliegtuig te laten halen en technici beschikbaar te stellen.


6 REACTIES

 1. Ik had niets anders verwacht van het labiel fossiel Telezuur. Misschien kan een ieder overstappen naar Uniqa en Digicel en is er geen interconnectie nodig met Telezuur. Dan zijn we af van een waardeloze bloedzuiger Telezuur.
  Wat een schande!!!!


  Maak melding

 2. Wanneer wordt men van uit de overheid eens betrouwbaar.(smeergeld geven noh !!!!! de bevolking klem houden voor giften uit het buitenland noh)Het blijven bedriegers !!!!!


  Maak melding

 3. telezuur weet dat hij niet tegen de concurentie aankan en dat weten ze dus stellen ze alles in het werk om zolang mogelijk de datum uit testellen…….. je moet aar zien wat digicel in het binneland heeft neergezet…… je zou versteld van staan en dat heeft telezuur nog in geen honderd jaar gedaan….. digicel en Uniqa jullie hebben al jullie stempel gedrukt… telezuur zal op z’n vinger bijten en ….. ja


  Maak melding

 4. Telesur weet wat de gevolgen zullen zijn van de liberalisatie van de telecom markt. Hierbij hebben ze Guyana als voorbeeld genomen. Interconnectie betekent voor telesur “inkomsten verlies” met als gevolg “banen op de tocht”.

  Wij als volk krijgen hiervoor goedkopere bel prijzen en betere service voor terug.

  Het optreden van de TAS aangaande deze situatie laat zich veel te wensen over. Telesur moet bij deze een hele forse boete opgelegd krijgen wegens het vertragen van een eerdere getekende overeenkomst.

  Ik wens het volk het allerbeste toe!.


  Maak melding

 5. die derde werld leiders gunnen hun bevolking nooit voor uit gang ze houden hen lieven dom.
  ik als een hindoestaanse kom af gun de hele werld bevolking geluk. zwarten.bruine.gele.etc.
  ik ben voor de vrijheid van alle individuwen.
  ik eet liever minder om de anderen liever voor uit te laten gaan.
  ik wil niemands geluk belemmeren.
  ik hoop dat iedereen gelukkig word.
  het ander de goede geluk gunnen daar voel ik van binnen goed en vredig……… we zijn toch alle maal tijdelijk. dus werk eet drink eet en laat de anderen ook eten.en vooral laten ontwikkelen zo dat je kinderen daar ietsje beter krijgen. laat iets beters aan de jongeren.


  Maak melding

 6. surinaams leiding gevende, concurentie betekend dat het goedkoper word en het leven wat makkelijker………
  laat de armen ook genieten want ze gaan toch een keertje dood,
  alleen gorillas willen alle bananen alleen op eten. een mens hoort zo iets niet te doen.
  ik weet dat jullie niet gaan luisteren maar het zou wel sportief zijn als je het wel zo doet,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.