woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameVSN laakt resultaten Suriname-trip Ter Horst

VSN laakt resultaten Suriname-trip Ter Horst

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 okt – De Vereniging van Surinaamse Nederlanders, VSN, is misnoegd over het feit dat de Toescheidingsovereenkomst niet ter sprake is gebracht tijdens het bezoek van de Nederlandse minister Ter Horst aan Suriname. Dit zegt VSN-voorzitter Mahin Jankie. Ter Horst had het onderwerp best wel mogen aansnijden.

De problemen die Nederlanders van Surinaamse afkomst ondervinden door slechte naleving van de overeenkomst, zijn voldoende merkbaar. Volgens Ter Horst is de afhandeling een aangelegenheid van haar collega van Buitenlandse Zaken. “De ministers van Binnenlandse Zaken hebben een prominente rol bij de implementatie en de uitvoering”, zegt Jankie tegenover de Ware Tijd.

De verantwoordelijkheid laten voor een ander heeft in dit geval veel weg van struisvogelpolitiek. “Je kunt je als minister van Binnenlandse Zaken niet achter de minister van Buitenlandse Zaken gaan verschuilen”, aldus Jankie. Hij vindt het ook ongehoord en illegaal dat Suriname en Nederland persoonsgegevens van Surinaamse migranten willen gaan uitwisselen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Nu zal je die sanduikie niet horen. Wanneer het komt om surinaamse belangen te vertegenwoordigen trekken die idioten zich gauw terug,

  Maar wanneer het komt om surinamers te verlinken dan hoor je ze wel


  Maak melding
 2. De Surinaamse regering is in staat alles te doen,weet u nietdat ze criminelen zijn,We zijn reeds verkocht aan buitenlandsemachten.al onze rijkdommen zijn overgedragen terwijl we lagen te slapen.steun de groep van 30 Oktober om ze op te donderen.


  Maak melding
 3. Beste VSN,
  Ter Horst was in Su om de Frontregering steun te beloven inzake het 8-decemberproces. Niks en niets anders!
  Nederland accepteert never en nooit een bigi bek van een Surinamer!
  (Check de geschiedenis erop na)
  Al zal het een eeuwigheid duren, degene die een grote bek richting Koningin en Volk heeft zal branden!


  Maak melding
 4. waar maak deze man zich druk om en die enkellingen van de ndp hier die altijd schelden op het front hebben jullie boter op jullie hoofd nummer 1 en 3 de twee die de meest domme reaktie geven hier overal liggen jou gegevens als jij een visum ga aanvragen bijna alles wat jij doe en als men dat doe om crimenelen te pakken vind ik goed


  Maak melding
 5. Du….ik krijg nog reactie van jouw komt er nog iets van terecht.

  P.S. men is op zoek naar een Pieter-Baas, jij(du) lijkt mij bijzonder geschikt voor.


  Maak melding
 6. DOMBO/Du jij trekt volle zalen no,alleen jij en schijnheil-Saya mogen jullie mening geven,hahahahhahaha de knapsten van de klas no~?
  Die Baviaan Vene is de laatste slaaf op de wereld ,let op zijn houding brrrr,deze regering doet allles en dan ook alles wat de blanke meester zegt.
  Kwam er 1 zinnig woord of what so ever uit de koker van deze regering toen Guusje daar was,neen so so opo ding klauwen.


  Maak melding
 7. Toet de Heilige Professor is weer aan het woord.
  Ik heb tenminste respect voor een ieders mening, of ik het niet eens ben of niet.
  Maar het is Surinamers eigen om altijd maar te schelden, en dan willen ze Suriname op de wereldkaart zetten met hun mentaliteit.
  DE KRABBENMENTALITEIT wel te verstaan.
  Toet met haar kruiwagens!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 8. De redder van Suriname is Mevrouw Toet, die heeft heel veel in de Surinaamse melk te brokkelen. Ze is cumlaude geslaagd als Professor in Bestuurskunde, gezien haar zeer toegevoegde reacties.
  Maar mijn nichtje van 3 kan Suriname ook redden, met haar bakba praatjes.


  Maak melding
 9. Saya::::nr 9. ik dacht dat jij iets aan je zelve zou doen…maar kijk je begint weer…doe iets aan je zelve vrouw…yu lobi na trobie nanga tak taki….wan lo jo hari nanga trusu…kaba.


  Maak melding
 10. vaargeul Saya ik vergelijk jouw als DU die gek,met jullie onzinnige verhalen, wie weet ben jij zijn achterwerk.Ik denk dat jullie beiden nog stront in de ogen hebben.


  Maak melding
 11. Tja Akuba,is Saya haar werk,anderen uitmaken voor alles en nog wat,op wk-chat is ze reeds uitgekotst,daar maakte ze 1 van de liefste chatters(CC-RIP)ook uit,omdat hij het opnam voor een andere,miss die schijnheilige denkt dat ze de wijsheid in pacht heeft,zie daar zelfs haar arme nichtje van slechts 3jaar betrekt ze in haar nonsens dat zegt veel over deze schijnheiligeMADdam.Hahahahhahahaha, kan deh is ze advocate van de duivel(du)hahahahhahaha.
  No Matter What,ik blijf ageren tegen DOMBO`s als du,spiet kong schijnheil-Saya,ik lust je rauw, ik ben niet die lieve poppie en india van wk,dus kom maar op met je bemoeizucht,tje potieeeeee DOMBO-du,kan niet zijn eigen boontjes doppen no?

  Wederom sorry Administrator,dit moest ik effe kwijt,het gaat niet over het artikel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES