dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurIBS colloquium over Erotiek in Suriname

IBS colloquium over Erotiek in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het jaarlijks colloquium van de Stichting Instituut ter Bevordering van de Surinamistiek(IBS) vindt dit keer plaats op zaterdag 27 oktober a.s. in het Tropentheater te Amsterdam. Het thema van dit jaar is ‘Van Punta Woi en Johannes de Doper tot Boegroe ing gi mi! Seksualiteit en Erotiek in Suriname’.

De Stichting Instituut ter Bevordering van de Surinamistiek stelt zich ten doel de studie op het gebied van de Surinaamse taal, letterkunde, cultuur en geschiedenis te initiëren, te bevorderen en in stand te houden. Naast Oso, Tijdschrift voor Surinamistiek, is het IBS uitgever van de serie BSS, Bronnen voor de Studie van Suriname. Voorts organiseert het IBS jaarlijks een colloquium over een actueel thema binnen de surinamistiek.

U kunt meer informatie hierover vinden op de website www.surinamistiek.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES