maandag, februari 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname’s ex-president Wijdenbosch plots ziek

Suriname’s ex-president Wijdenbosch plots ziek

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 17 okt – Ex-president en leider van de oppositionele DNP Jules Wijdenbosch is met spoed opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dit meldt DNP-topper en ex-minister Errol Alibux. Wijdenbosch voelde zich op gegeven onwel en is daarop vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

“De medici hebben beoordeeld dat hij ter observatie moest worden opgenomen”, zegt Alibux. Hij is normaal aanspreekbaar”, zegt Alibux. Zijn toestand is niet kritiek. De oorzaak moet nog worden vastgesteld. Volgens Alibux speelt oververmoeidheid waarschijnlijk een grote rol. Ook de “ergernis” rond de uitspraak in het maritieme grensgeschil kan hebben meegespeeld.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

15 REACTIES
 1. Vnoshine….eerst Ping-Ping…Ruzie met Essed….in Grundjari(auto je weet wel)(die mannen stoppen nooit dat moest jij weten) dan Bosje en dan Baas.B. aiboi..aiboi Vnoshine… jorka supu.
  Yu no bun ba.


  Maak melding
 2. sari tori. ma ano a kel sang tyari tori kon na krin wakti mi aksi akuba,maar zonder dollen mensen boontje komt op zijn loontje want wat wijdenbosch en alibux suriname hebben aangedaan en nu weer het volk misleiden want wat heeft hij onhuld hij heeft zich klem gezopen op de antillen bij zijn vriend koetie, misschien kan akuba mij vertellen wat voor nieuws hij heeft gehoord van oom bossje onthulling.


  Maak melding
 3. wat is het toch triest met onze surinamers gesteld . horen wat , of het nou waar is of niet , er wordt al met modder gegooid, iemands prive leven wordt al rondgebazuind ,ziekte kan een ieder over komen , niemand is van steen of beton gemaakt , sommige denken dat ze van ijzer zijn , dat geen ziekte of wat dan ook hun kan overkomen , bidt god op je blote knieen als je kerngezond door het leven gaat , ai, bosje is ook maar een mens , zie maar van vlees en bloed die kan ook ziek worden, ik wens het hem van harte beterschap,


  Maak melding
 4. Als hij toen die het voor het zeggen had iets aan de ziekenhuizen had gedaan, dan had ie er nu waarschijnlijk veel relaxer bij gelegen.

  Maar die mannen denken als ze op die stoel zitten, IK MOET MN ZAKKEN VULLEN EN LAAT HET LAND MAAR STIKKEN, IK MOET MN ZAKKEN VULLEN EN LAAT HET LAND MAAR STIKKEN! terwijl mensen niet alles met geld kan kopen, zoals gezondheid bijvoorbeeld!

  Suriname moet ook investeren in goede ambulances, ook op de motor want daarmee winnen ze kostbare minuten voor de patient.

  Maar ok toch beterschap Bosje want mensen niemand vraagt om ziek te worden!


  Maak melding
 5. nu maakt hij zich zogenaamd zorgen over suriname toen hij president was, had su de meest corrupte regering ooit met allibux vooraan!!! hij is zeker bezorgd want nu guyana het zeegebied heeft heeft suriname minder om van te stelen!!


  Maak melding
 6. @nummer 2 akuba kan jij me zeggen wie we zijn en waarvoor jullie bosje nodig hebben vertel mij dat a.u.b. dat iedereen ziek kan worden dat ben ik met iedereen eens maar iemand als bosje en alibux hebben de staat suriname met open visier bedrogen hij is een van meest criminele president van suriname die ik ooit heb gekend een grote zuiplap vele surinamers vergeten dat eenige wat ze dan zeggen hij heeft een brug gebouwd bosje heeft voor macht en zich zelf gekozen om samen met bouterse te gaan werken toen hij zijn schaapjes op het drogen had heeft hij de rug toegekeert voor desie onder druk van de bevolking ,


  Maak melding
 7. Noemen wij dat tegenwoordig tolerante surinamers, ik schaam me om privé levens van politici zo op het internet te verkopen. Alle polici goed of slecht. ze dienen het land. Zo werkt een democratie. Het is niet persoonlijk bedoeld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES