dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandPolitie NL werkt meer samen met Suriname

Politie NL werkt meer samen met Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De informatie-uitwisseling tussen de Nederlandse politiekorpsen en het Korps Politie Suriname zal worden geïntensiveerd. Hiertoe hebben de Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Guusje ter Horst, en haar Surinaamse collega Chan Santokhi van Justitie en Politie dinsdag in Paramaribo een overeenkomst getekend.

Het gaat om een aanvulling van reguliere contacten in het kader van rechtshulpverzoeken meldt De Telegraaf. Suriname zal worden aangesloten op het Nederlandse politienetwerk voor criminaliteitsbestrijding. Dit moet het mogelijk maken de criminaliteit in en tussen de beide landen effectiever aan te pakken.

Meer informatie-uitwisseling moet ertoe leiden dat het voor criminelen moeilijker wordt zich aan rechtsvervolging te onttrekken. Door de goede transportverbindingen tussen Nederland en Suriname komt het nu nog vaak voor dat criminelen van verblijfplaats wisselen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Even de zwarte brein vol proppen met witsel…kijk daar een zwarte hij gedraagt zich anders en denkt anders. neeeerrrrrrrrknallen !!!vuuuurrrrrrrrrr.!!!!

  Laat die mannen voor iedere politie agent een woning bouwen ipv lopen te bemoeien voor eigen gewin.


  Maak melding
 2. Sandopie moet suriname zonodig verlagen om weer eens te tonen dat we afhankelijk zijn.

  I.p.v. samenwerken met zijn buurlanden wil deze man alleen maar blanke billen tevreden houden.


  Maak melding
 3. Heeft totaal niets met verlagen te maken, verlagen is wat VENE doet om de hele wereld over te gaan om geld te bedelen!! De Surinaamse crimininelen kunnen niet niet meer ongestraft naar Ned. vluchten en de Nederlandse niet meer naar Su!! Dus gewoon lekker brommen wordt dat!!!!Probeer minder te snuiven van dat wit spul dan had je dat ook begrepen bolletjesslikker!!!


  Maak melding
 4. De criminaliteit bestrijding in su,kan sadoksie de kop niet indrukken, coruptie onder eigen personeel, heeft ie poep aan de ogen…i.p.v konte likken


  Maak melding
 5. jammer jammer dat die nl samen willen werken met de surinaamse agenten , slaven tijd komt terug , schiet je eigen soort dood , alleen om te tonen aan je blanke collega dat je streng bent . laat me niet lachen mang waarmee zijn jullie suri. mee bezig .laat ze in hun eigen land blijven want ze willen ons ook verdrijven uit hun land kijk maar simpel voobeeld visa aanvraag.100 % weet je nog en als hun suri binnen komen doen jullie geen 100% omdat ze blank zijn .


  Maak melding
 6. Laat Guusje (ned.poltie)het probleem zelf oplossen.In Nederland worden de surinamers al toch niet serieus behandeld.De ned.pol.discrimineert allochtonen…en waarom zouden we nu hen helpen?Het is onze pakiaan niet zeggen ze toch??


  Maak melding
 7. aan de domme massa als jullie moeten waarderen wat deze man doet als jullie zo afgeven op deze minister hoe denken jullie over de surinamers die misbruik maken van hun eigen landgenoten om drugs geld te verdienen armen mensen aanzetten om bolletjes te slikken daar moeten jullie naar kijken en niet naar iemand die dat bestrijd iemand als datravisie die heeft volgens mij geen verstand ga kijken in suriname hoe die zogenaamde mensen met hun drigs geld misbruik maken van onze jongeren meisjes vooral dus houden jullie op met het dom gelul andere gaan helemaal naar de slaven tijd ai mie gado sranangmang waarom ben jij zo dom


  Maak melding
 8. Als het gaat om criminelen en wat denk je van pedo.s die moeten vragen om op vakantie te gaan en moet een roos paspoort krijgen zodat iedereen weet wat en wie ze zijn
  en terroristen moeten vooral erkent worden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES