zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe theatertour van Jetty Mathurin

Nieuwe theatertour van Jetty Mathurin

-

Does Travel - naar Suriname

Theatermaakster Jetty Mathurin heeft op 3 november in Theater Diligentia in Den Haag de première van haar nieuwe solovoorstelling ‘Zeven’, haar zevende onewomanshow. DNA onderzoek en haar eerste reis naar Afrika zijn haar grootste inspiratiebronnen voor deze theatershow.

De voorstelling ‘Zeven’ gaat over ‘roots’ of op z’n Nederlands ‘wortels’ en hoe mensen worden beïnvloed door het wel of niet kennen van hun afkomst. Aan bod komen: familieverhalen, historisch onderzoek en de huidige Nederlandse samenleving. En dan met name de vraag welke mensen erbij horen en wanneer mag je erbij horen? Haar personages Jetty, Taante en Stanley, de drie-eenheid, zijn weer te zien in ‘Zeven’.

Naast haar werk in het theater is Jetty Mathurin een veelgevraagde actrice op televisie. Grote bekendheid kreeg ze op tv met de rol Smorrie in de dramaserie ‘Vrouwenvleugel’ (winnaar van de Televizierring) en met haar vaste rol in ‘Oppassen’ en ‘Bradaz’. Ook speelde ze o.a. in ‘Baantjer’, ‘Costa’, ‘Parels & Zwijnen’, ‘Otje’. De actrice is ook te zien geweest op het witte doek. Bijvoorbeeld als ‘Sjette’ in de bekroonde korte film ‘You II’ en in de succesvolle film ‘Madame Jeanette’ waarin ze de titelrol speelde.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE
  1. De Surinaamse diva is voor het theater geboren. Ze strooit met typetjes en onthullende ontboezemingen, en bouwt een feestje met haar publiek.
    Deze voorstelling is op vrijdag 1 februari te zien in de Leidse Schouwburg. De voorstelling begint om 20.15 uur.
    reserveer via http://www.leidseschouwburg.nl
    of bel 0900 900 1705 (25ct pm)


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES