zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit NederlandBasisplaats voor Seedorf in Nederlands elftal

Basisplaats voor Seedorf in Nederlands elftal

-

Does Travel - naar Suriname

Voor het eerst sinds zijn rentree in de selectie van het Nederlands elftal stevent Clarence Seedorf af op een basisplaats in een kwalificatiewedstrijd van Oranje. Seedorf krijgt zaterdagavond in het duel tegen Roemenië waarschijnlijk een plaats rechts op het middenveld.

In de afsluitende training droeg Seedorf een oranje hesje, doorgaans het teken dat een speler een dag later in de beginopstelling staat. De rest van de middenlinie bestaat zaterdag vermoedelijk uit Demy de Zeeuw en Giovanni van Bronckhorst. Als linksbuiten is Ryan Babel de meest waarschijnlijke keus. Arjen Robben begint dan als wisselspeler.

Vermoedelijke opstelling: Stekelenburg; Heitinga, Ooijer, Mathijsen en Bouma; Seedorf, De Zeeuw en Van Bronckhorst; Van der Vaart, Van Nistelrooy en Babel

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Clarence, als ik jou was had ik allang voor dit oranje bedankt!!Je verdient veel meer dan dit!!
    Tot vorig jaar werd je alleen afgebrand in de pers als in de publieke opinie en nu wordt je zgn. opgehemeld(maar, kijk uit het kan averechts werken) en je naam werd de laatste tijd vaker genoemd voor een basisplaats in het elftal.Wat een hypocrisie en mocht het vanavond niet lukken, dan begint de ellende weer van vooraf aan!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES