zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSherita Narain is 'Zwarte Zakenvrouw 2007'

Sherita Narain is ‘Zwarte Zakenvrouw 2007’

-

Does Travel - naar Suriname

Sherita Narain, directeureigenaar van Thermen Holiday in Schiedam, is zaterdag uitgeroepen tot Zwarte Zakenvrouw Nederland 2007. Narain (35), die haar prijs kreeg uit handen van staatssecretaris Nebahat Albayrak van Justitie, is opgeleid als juriste en bedrijfskundige maar besloot uiteindelijk een groot sauna- en beautycomplex op te zetten.

Thermen Holiday heeft inmiddels 230 medewerkers en trekt dagelijks zo’n vijfhonderd bezoekers. Met haar broer werkt de Zwijndrechtse overigens in Hoofddorp aan de bouw van een welnesscentrum dat uiteindelijk vijf hectare moet gaan beslaan.

Marylin Haimé (53) uit Zoetermeer, directeur Inburgering en Integratie bij het Ministerie van VROM, is uitgeroepen tot de Zwarte Vrouwelijke Manager 2007. Deze prijs werd uitgereikt door de voorzitter van het Ambassadeursnetwerk 2007 en ex- minister van VROM, Sybilla Dekker meldt div-management.nl.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. je heb van die sommige bakra die nooit en nimmer te vreden zijn over buitenlanders.
  het zijn net ratten………
  ze houden zich de hele dag bezig met haten van buitenlanders. er zijn sommigen van hen die een hoog positie hebben en dan komt er een buitenlander soliciteren. bijv bij het ministerie en dan vragen ze. kun je nederlands praten.dat is toch rasisme.
  iemand met een opleiding van universiteit.drs. heeft leven lang in nederland gewoont en dan vragen ze als zij nederlands kan spreken….het is stommmmmmmmmm


  Maak melding
 2. fijn te horen, maarre niet echt belangrijk. zolang ze geen kwie-kwie teelt in nederland, vind ik het niet echt interessant, wat een surned doet..als ze maar haar geld verdiend,daar gaat het om.. ik ben benieuwd welke surneds hier als eerste mee voor de dag komt, dat alle surneds kwie-kwie gaan eten die geteeld zijn ergens in nederland….succes toegewens aan alle zakenvrouwen uit sur(nesten).


  Maak melding
 3. Zien de stommers geen verschil tussen zwart ,bruin en blank…geel .
  Zij is nog steeds niet zwart!!!!

  Kwassie

  Jij weet duidelijk niet wat het begrip zwart betekent, vandaar je domme reactie!!!! Huisvrouwtje!!!


  Maak melding
 4. he stenley zeker geen nederlands Pasport vandaar dat je loop te kankeren op nederland
  gewoon weg blijven sukkel

  john

  Heb je de reactie van stenley wel goed gelezen!!??? Volgensmij niet !!!! Wat hij schrijft komt inderdaad nog steeds voor!!!! Dus denk dat jij die sukkel bent!!!!


  Maak melding
 5. Gefeliciteerd Sherita.van mij ontvang je de kleur blauw,Kracht,rechtvaardigheid en carriere.

  De kleur zwart ziet dit als.
  eind fase en schuld gevoelens of spijt verdrijven ook wel aanvaarding.nou ze heeft haar wensen en behoefte bereikt als zwarte zakenvrouw.


  Maak melding
 6. Yo Aryan,

  ik ben zelf ook indo-arisch maar zo bleek als het maar kan. Dit omdat mijn voorouders destijds in sur, niet buiten hun kaste getrouwd zijn en dat verklaard m.i waarom ik er nog steeds uit zie als een indier/paki/aghani/parsi zelfs. Dus ff terugrekenen want ik vermoed dat jou familie buiten hun kaste is gehuwd (zoals vele indiers destijds) wat je huidskleur met zich mee heeft gebracht.


  Maak melding
 7. Sachin dan waren je ouders Brahman dan of zoiets dat je zo wit bent uitgevallen? Tje meisje…we takkie sani baja!? Meisje een goede raad laat je goed inlichten in India (Delhi) over de reden waarom jullie voorouders(en mijn grootmoeder ook, daar niet van) naar Zuid Afrika,Seychellen, Fiji, Guyana, Kenia, Oeganda en Jamaica om een paar voorbeelden te noemen vertrokken zijn. De City University London doet goed werk daaromtrent…….misschien leer je dan meer over je roots dan verhalen en zo.


  Maak melding
 8. Sachin je bent een brahmaanse indo ariër je bent naar suriname gekomen om suikerriet te kappen? Van harte gefeliciteerd chaturvedi.
  Jij hebt alle vier de veda’s bestudeerd en nog steeds een rietkapper. Zijn je voorouders misschien gemixed met de blanke grootgrond bezitters vandaar dat je een dravidian uiterlijk hebt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES