zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname moet situering VN-kantoor beter schetsen

Suriname moet situering VN-kantoor beter schetsen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 sep – Suriname moet een scherper beeld geven van de omstandigheden waaronder een regionaal kantoor van de VN gehuisvest zal worden. Dit heeft UNDP-topman Ad Melkert minister Ricardo van Ravenswaay te kennen gegeven. De VN staan niet negatief tegenover het aanbod van Surinaamse zijde.

Suriname maakt best kans de nieuwe gastheer te worden van het kantoor voor het Caribisch gebied, nu de VN zich wil terugtrekken uit Trinidad & Tobago. Dat land is vanwege zijn stijgende welvaart minder geschikt geworden. Er zijn wat voorwaarden gesteld. “We moeten verschillende scenario’s presenteren van hoe wij het kantoor willen onderbrengen”, zegt Van Ravenswaay tegenover de Ware Tijd.

Onder meer moet aangegeven worden of het zin heeft een kantoor op te zetten waarin alle afdelingen van de VN gehuisvest zullen worden. Nu hebben organisaties als UNDP en Unicef nog elk een eigen onderkomen. “Ook moeten we duidelijkheid verschaffen over het aanhuren van personeel”, aldus Van Ravenswaay. Suriname heeft tot eind 2008 de tijd om de eigen overtuigingskracht te testen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Wanneer de VN door gaat hebben dat er een lange rompslomp is met visum aanvragen met vragen zoals wie voor je onderhoud gaat voorzien in die plantage. En wanneer ze door gaan hebben dat er haast geen lucht verbinding is met suriname zal men heel snel afzien van het opzetten van een kantoor daar. De Dominican Republic of Jamaica lijken een betere keus.


    Maak melding
  2. De VN trekt zich terug uit Trinidat & Tobaco van wegwe de stijgende welvaart, daar kan Suriname wat van leren, kom op suriname allen de schouder onder zetten.Orlando


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES