vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaamse speelt moderne rol van 'Carmen'

Surinaamse speelt moderne rol van ‘Carmen’

-

Does Travel - naar Suriname

De jonge actrice Sanguita Akkrum gaat de hoofdrol vertolken in de Nederlandse film ‘Carmen Van Het Noorden’. Het is een remake van de gelijknamige klassieke productie uit 1919 van regisseurs Maurits Binger en Hans Nesna. Dat heeft producent San Fu Maltha donderdag bekendgemaakt.

De originele film baseerde zich op het boek ‘Carmen’ van schrijver Prosper Mérimée over de noodlottige driehoeksverhouding tussen het fabrieksmeisje Carmen en haar twee minnaars. In de versie uit 1919 was het verhaal verplaatst naar het Amsterdam van begin twintigste eeuw.

De nieuwe ‘Carmen Van Het Noorden‘ gaat zich afspelen in het Nederland van 2007. Het karakter is nu het verleidelijk Surinaams meisje Carmen, waarmee rechercheur Joz (gespeeld door Tygo Gernandt) tijdens een moordonderzoek in een grote Nederlandse stad in contact komt. De opnames moeten begin volgend jaar plaatsvinden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES