zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEconomie“Directie De Surinaamsche Bank moet terugtreden”

“Directie De Surinaamsche Bank moet terugtreden”

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 sep – Het besluit van de Raad van Commissarissen om Sigmund Proeve te handhaven als directeur van De Surinaamsche Bank is een grove blunder. Dit zegt aandeelhouder Rajen Kisoensingh. Met het strafrechtelijk vonnis aan zijn broek, had Proeve onmiddellijk plaats moeten maken.

Dat mogen de aandeelhouders niet over zich heen laten gaan, temeer daar zij niet gekend zijn door de raad. Slechts met twee grote aandeelhouders is overleg gevoerd. “Door de directeur te handhaven wordt weinig respect getoond voor het oordeel van de rechter”, zegt Kisoensingh. Dat moet dringend worden rechtgetrokken. Er zal een vergadering worden aangevraagd met de raad.

Er staan grote economische belangen op het spel. ”Op termijn zou dit behoorlijke schade kunnen opleveren. Bovendien moet de bank ontzettend hoge kosten betalen voor de juridische verdediging. Nu hoger beroep is aangetekend is het eind niet in zicht, Dit gaat ten koste van de aandeelhouders”, aldus Kisoensingh. Proeve en de bank zijn veroordeeld voor het illegaal overmaken van miljoenen dollars.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. ….Assuria, Thorarica,VSH,en Surinaamse Bank zijn in handen van de surinaamse MAFFIA geleid door een Amerikaans- Surinaamse familie…en die heeft meer macht dan Regering en Rechters van ons land tezamen…Let maar op de komende uitspraak van het hoger beroep,dan zul je het begrijpen….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES