vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways had “fantastisch” hoogseizoen

Surinam Airways had “fantastisch” hoogseizoen

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 18 sep – De SLM heeft een “fantastisch seizoen” achter de rug. Dit zegt SLM-woordvoerder Rudi Westerborg. Het bedrijf heeft goed geboerd het afgelopen hoogseizoen. Het is succes is niet bepaald uit de lucht komen vallen.

De SLM heeft behoorlijk ingezet op een goed verloop van het hoogseizoen, dat eind juni begint. In tegenstelling tot de concurrenten KLM en Martin Air zijn extra vluchten ingelast. “Wij zijn de enige maatschappij die dat gedaan heeft”, zegt Westerborg tegenover ATV. Het moest wel vanwege de enorme vraag aan beide zijden van de oceaan. Het betekent wel grotere risico’s lopen.

Het kan wel eens voorkomen dat leeg terug gevlogen moet worden. Toch is er geen reden tot klagen. “We hebben op de Mid-Atlantische route een fantastisch seizoen gehad. Met name in augustus hebben wij vijf en vijftig procent van alle boekingen gehad, de rest was voor de overige twee maatschappijen”, aldus Westerborg. Alleen op de regionale routes gaat het nog niet zo best.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Dat is goed nieuws en het moet alleen beter en beter gaan met de SLM.

  Wij sranangmangs zouden veel vaker met de SLM moeten vliegen sowieso omdat naar mijn mening de service beter is, de sfeer aan boord is prettiger, het eten is smakelijker, personeel is vriendelijker en zien er beter verzorgd uit, vliegtuig is veel mooier de ticketprijs is zelfs iets goedkoper en natuurlijk met idee dat de SLM gesteund wordt door kondrémangs en wij vervoerd worden door de SLM waar we trots op mogen zijn.

  Mijn reis begint in ieder geval altijd goed als ik met de SLM vlieg!!


  Maak melding

 2. Dit bericht is weer een bevestiging wat een ieder bekend is en wat ik steeds aanhaal in mijn reacties om een betere bejegening van de Surned’s door de surinaamse overheid!
  Ze weten dondersgoed welke betekenis we hebben voor de ecomonie van Suriname en toch blijven ze ons koppig tegenwerken!!
  Ze vertrouwen erop dat we de mensen in Suriname niet aan hun lot overlaten en dat ze daarom op de kortzichtige weg kunnen doorhobbelen!
  Wat dat betreft hebben ze ons bij onze ……!!


  Maak melding

 3. Tja, en risico’s kan SLM wel nemen,zoals Afrikaanse of Poolse vliegtuigen inzetten. Passagiers belazeren en onnodig blootstellen aan gevaren. Geld boven alles. Men heeft kennelijk niet geleerd van de vliegramp.


  Maak melding

 4. heb ook vorig jaar met surinam airways gevlogen, de service was uitstekend, ik had echt niets te klagen. ben van plan ook dit jaar weer met surinam airways te vliegen.


  Maak melding

 5. Met een leeg vliegtuig betekend over het algemeen zware verliezen. Behalve als er op een ticket behoorlijk veel winst is. Dan maakt het inderdaad niet uit om een paar keertjes met een leeg vliegtuig te vliegen.


  Maak melding

 6. hay boy,vandaar die geruchten.
  wel beseffen dat het om mensen leven gaat!!
  mang het gaat toch goed met SLM,waarom wil men tegen werken op zanderij.OM een toestel van KLM te laten neerstorten?het gaat toch om je eigen BLOED.dat is geen concurentie,degene die voor KLM kiest is zijn eigen belang.mensen let op wat julli doen?grt_


  Maak melding

 7. Dit bericht behelst het volgende:
  “door een hoge prijs te berekenen, in samenwerkingmet de KLM, is het de SLM gelukt de kosten van het hele jaar goed te maken met het vervoer van de Surineds in het hoogseizoen.”
  Een leeg toestel en het laagseizoen worden voor lief genomen want die Surineds brengen het toch op om de hele kostenbudget van het jaat te dekken.
  De vraag is of dit inclusief de toeslag van 20 euro’s is die de KLm per passagier betaald aan de SLM.


  Maak melding

 8. we zouden op 17 spt jl.naar familie in Ned gaan voor re unie,maar helaa SLM moet zo nodig naar brazilie vliegen ,gestrande passagiers op te halen en wij maar een dag later naar vliegen naar Amsterdam….zeer teleurgesteld.Ben niet blij mee! Hoe vaak gebeurt dit soort voorvallen?

  D.Antjuk


  Maak melding

 9. Ooo, wat laten we ons weer belazeren. MD 82 was constant defect…B747 moest de regionale routes vliegen. De hele zomer daardoor gigantische vertragingen. B747 heeft jaren in de woestijn gestaan, tweede hands KLM toestel. Was ook de enige die SLM kon aanschaffen. Dat gezeik op KLM, maar het is wel een OUD KLM vliegtuig waar SLM mee vliegt.
  Ik vlieg graag met zekerheid, en wil niet nogmaals een week in Belem staan wachten op een vliegtuig dat nooit komt, om vervolgens met LOT terug te kunnen vliegen naar Amsterdam. Ons LOT is in handen van God, en niet in een tweede hands vliegtuig.
  Je vliegtuig ging op tijd??? Gefeliciteerd ermee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES