Home Nieuws uit Suriname Surinaamse minister van Binnenlandse Zaken ziek

Surinaamse minister van Binnenlandse Zaken ziek

5

PARAMARIBO, 17 sep – Minister Maurits Hassankhan van Binnenlandse Zaken is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij zich onwel voelde. Dit melden verscheidene media. Zijn situatie was dermate zorgwekkend dat opname op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo geadviseerd werd.

Er lijkt nu sprake van stabilisatie. Stress opgelopen de laatste tijd wordt gezien als de voornaamste oorzaak. “Vooral zijn verplichtingen in het buitenland hebben kennelijk teveel gevergd”, zegt vice-president Ramdien Sardjoe tegenover de Ware Tijd. Hassankhan heeft net een reis naar Bali achter de rug. Volgens Sardjoe moeten bewindslieden zichzelf meer ontzien.

5 REACTIES

  1. Ben
    Wat doet de minister van Binnelandsezaken in Bali. Laat hem thuis blijven en daar zijn werk doen. Bali klinkt een beetje naar vakantie en is eigenlijk de portefeuille voor de minister van Buitenlandsezaken. Geldverspilling en een snoepreisje, meer is het niet.
  2. EasyJob
    Echt waar? Moeten nu de bewindslieden zich ontzien? Beste Sardjoe, weet je wel wat je zegt? Je zegt eigenlijk: politici werken weinig, misschien moeten ze helemaal niets doen. Dus thuis gaan zitten.
  3. John
    Jongoe,..die man is ziek,.. in plaats jullie die man beterschap toe wensen schrijven jullie hele boel mars!!