dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse minister van Binnenlandse Zaken ziek

Surinaamse minister van Binnenlandse Zaken ziek

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 sep – Minister Maurits Hassankhan van Binnenlandse Zaken is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij zich onwel voelde. Dit melden verscheidene media. Zijn situatie was dermate zorgwekkend dat opname op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo geadviseerd werd.

Er lijkt nu sprake van stabilisatie. Stress opgelopen de laatste tijd wordt gezien als de voornaamste oorzaak. “Vooral zijn verplichtingen in het buitenland hebben kennelijk teveel gevergd”, zegt vice-president Ramdien Sardjoe tegenover de Ware Tijd. Hassankhan heeft net een reis naar Bali achter de rug. Volgens Sardjoe moeten bewindslieden zichzelf meer ontzien.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Wat doet de minister van Binnelandsezaken in Bali. Laat hem thuis blijven en daar zijn werk doen. Bali klinkt een beetje naar vakantie en is eigenlijk de portefeuille voor de minister van Buitenlandsezaken. Geldverspilling en een snoepreisje, meer is het niet.


    Maak melding
  2. Echt waar?

    Moeten nu de bewindslieden zich ontzien?
    Beste Sardjoe, weet je wel wat je zegt? Je zegt eigenlijk: politici werken weinig, misschien moeten ze helemaal niets doen. Dus thuis gaan zitten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES