maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameLuchtverbinding tussen Suriname en Guyana heropend

Luchtverbinding tussen Suriname en Guyana heropend

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 sep – De vliegverbinding tussen Suriname en buurland Guyana is na jaren heropend. De Surinaamse vliegmaatschappij Blue Wing ziet wel degelijk been in regelmatige diensten. Begonnen wordt met drie vluchten per week.

Afhankelijk van de belangstelling kan worden uitgebreid. Nu al wordt een grote aanloop voorzien. Het grotere gemak ten opzichte van het reizen over land kan een factor zijn. Per vliegtuig is de afstand in amper een uur afgelegd. Over de weg is minimaal een halve dag besteed. “Vooral voor zakenmensen ontstaat een buitenkans”, zegt directeur Amichand Jhauw tegenover de Ware Tijd.

De SLM heeft ongeveer zeven jaar geleden voor het laatst vast gevlogen op Georgetown. De lijn werd niet langer rendabel bevonden. Nu heeft ook de national carrier er weer zin in. Een eventuele prijzenslag ziet Jhauw niet zitten. “Het is namelijk bewezen dat dit kan leiden tot verwaarlozing van de vloot, omdat gesneden wordt in de kosten.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES