vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGratis concert Raj Mohan en Denise Jannah

Gratis concert Raj Mohan en Denise Jannah

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 8 september presenteert Kosmopolis Utrecht en Kerken Kijken een gratis concert van Shai’rana. Spiritualiteit, muziek en dichtkunst zijn innig verbonden. Dat dit dwars door culturen heen het geval is, zal het Utrechtse ensemble Shai’rana o.l.v. Raj Mohan laten horen tijdens dit slotconcert van Kerken Kijken in de Domkerk.

De bekende Utrechtse jazz-zangeres Denise Jannah en operazanger Anthony Heidweiller zal optreden als gastsolist. De toegang tot dit concert is gratis.

Het concert is tevens de muzikale opmaat voor het Utrecht Uitfeest en geeft een voorproefje van het van het concertprogramma “Shai’rana speelt voor diverse parochies” waarmee literair muziekensemble Shai’rana met Denise Jannah en Anthony Heidweiller in november 2007 langs diverse podia en parochies in Nederland gaan touren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES