vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit NederlandSigi Lens, één van de grootste spelersmakelaars

Sigi Lens, één van de grootste spelersmakelaars

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op 7 juni 1989 stortte de ‘Anthony Nesty’ neer bij Zanderij. Van de 187 inzittenden bleven er elf in leven, onder wie drie voetballers van het Kleurrijk Elftal. Eén van die drie was Sigi Lens, eens een goede, snelle rechtsbuiten van eerst AZ en later Fortuna Sittard. Maar de crash met de Anthony Nesty ontwrichtte zijn heup voorgoed en maakte een einde aan zijn loopbaan.

Nu, 18 jaar later, is Sigi Lens een van de grootste spelersmakelaars van Nederland, de zaakwaarnemer van onder anderen Van Bronckhorst, Landzaat, Melchiot, Boateng en Drenthe. Met zijn bedrijf Pro Athlete won Lens het vertrouwen van vooral donkere voetballers, die vaak aan het begin stonden van een fantastische loopbaan. Brand: ‘Het waren jongens die niet allemaal een vader en moeder in de buurt wisten, jongens uit incomplete gezinnen, vaak Surinaamse spelers die de ballen verstand hadden van de harde onderhandelingen om een contract. Zonder hem waren ze er ingestonken.’

sigiIn de Volkskrant verscheen deze week een uitgebreid artikel over deze succesvolle zakenman. Daarin een profiel van Sigi Lens met onder andere zijn verhaal over de overgang van de jonge Royston Drenthe naar Real Madrid.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Dit is goed te horen, van die man hoor je nooit iets en als je iets hoort is het zeer positief!!

  Het is goed dat die spelers zaken doet met Sigi Lens die man kent de voetbal wereld al zo lang dat ie weet waarover die het heeft.

  Zelf kan die niet meer voetballen maar gelukkig kan die voor anderen denken en heeft verstand van die voetbal contracten zodat hij de jongens kan helpen.

  Die jongens moeten schijt aan iedereen hebben die commentaar leveren zoals,supporters,van Basten,Foppe en weet ik veel wie allemaal nog meer als zij er met Sigi Lens over een contract eens zijn dan moeten ze doen wat voor hun het beste is, ook al moeten ze na een korte tijd voetballen bij een grote club vertrekken.


  Maak melding

 2. Echt een makelaar met inzet en oprechtheid.
  Als ik een prof.voetballer zou zijn en er is belangstelling uit het buitenland, dan zou hij mijn zaakwaarnemer zijn.
  Alleen die k* scouts zijn nooit komen kijken toen ik voetbalde daarom ben ik nooit ontdekt. Sigi good luck en het ga je goed.
  Tang boeng.


  Maak melding

 3. Ach, wat een gezwam. Zolang je maar vele honderduizenden euro’s ontvangt zolang zul je goed zijn en op handen worden gedragen. Let wel het is hem gegund maar hij moet ook menselijk kunnen en moeten denken en niet de eur tekens in zijn ogen laten prevaleren.
  Sigi wees wijs en succes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES