Ondernemer: leiding De Surinaamsche Bank hypocriet

3

PARAMARIBO, 5 sep – De leiding van De Surinaamsche Bank legt een hypocriete houding aan de dag. Dit stelt Jules Ramlakhan, woordvoerder van de Yokohama bedrijvengroep. Maatregelen die om morele redenen toegepast worden op anderen, blijven uit nu tegen dezelfde leiding een strafrechtelijk vonnis is uitgesproken.

Nu onder meer bankdirecteur Sigmund Proeve is veroordeeld tot een half jaar celstraf, blijft hij rustig op zijn post. “Op zijn minst zouden consequenties moeten volgen voor de personen die zijn veroordeeld”, zegt Ramlakhan tegenover de Ware Tijd. Tegen Yokohama zijn wel maatregelen getroffen, toen de justitie een onderzoek begon naar witwaspraktijken bij enkele dochterbedrijven.

Rekeningen bij De Surinaamsche Bank werd gesloten, wat navolging kreeg bij de Centrale Bank van Suriname en enkele andere handelsbanken. “Wat was het ware motief van deze handeling, om ook rekeningen te sluiten van bedrijven en personen die niets met het onderzoek te maken hadden? Als je zo gewetensvol bent, begin dan bij jezelf”, aldus Ramlakhan.


3 REACTIES

 1. Ramlakhan je bent een kleine boefje van Nederland. Daarom is yokohama zo zwaar afgerekend. Die sandoppie kan geen naam maken met siegmund. Het is tenslotte geen nederlandse belangen die beschadigd zijn.

  Alleen als je op grondgebied van amerika en nederland opereeert wordt je door santokie genaaid.

  Oppassen met die nsbér a ka mang na wang speeltje fu balki


  Maak melding

 2. Let maar op zodra er een internationale karakter aangekoppeld is springt sandoppie uit zijn vel. Trad hij maar kortdadig op tegen verkeerschaos, corruptie, verkrachtingen en moord.

  Mijn inziens zou ik eerder mijn mensen beschermen dan die buitenlanders. Sandoppie doet altijd omgekeerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.