Telesur in zee met Surinaamse wereldkampioen

4

PARAMARIBO, 4 sep – Voormalig wereld- en Olympisch kampioen zwemmen Anthony Nesty wordt het gezicht van Tele G. Volgens directeur Dirk Currie van telefoonbedrijf Telesur moet deze belichaming van wilskracht, het mobiele belsysteem verder verkopen aan met name de jeugd.

Het concept van het kunnen neerzetten van prestaties als je maar wil, moet kunnen aanslaan. “Het leveren van prestaties zal komen door hard te werken. Dat geldt voor alles, dat willen we uitdragen”, zegt Currie. Nesty is de tweede superster die voor Telesur gaat promoten. Hij zal zeker twee jaar verbonden blijven. Telesur en Anthony Nesty, A Perfect Combination, wordt de slogan van de komende promotieactiviteiten.

Eerder is NBA-ster Francisco Elson gecontracteerd. “Telesur koppelt de eigen naam aan die grote Surinamers”, aldus Currie. Anthony Conrad Nesty is geboren in Trinidad & Tobago en opgegroeid in Suriname. Op de Olympische Spelen van 1988 in Seoel won hij goud op de honderd meter vlinderslag in een tijd van 53,00 seconden. Bij de wereldkampioenschappen van 1991 in Perth, Australië, werd het nogmaals goud op de vijftig meter.


4 REACTIES

 1. Ja, laat de ouders van de jeugd nog dieper in de schulden werken door mobiele telefonie van de jeugd. Het heeft niets met prestaties te maken,alleen maar streven naar winst/geld.


  Maak melding

 2. Heel slecht nieuws voor de jeugd en suriname.
  Terwijl de jeugd geen werk heeft en de onderwijs systeen zo slecht is in suriname,lokt telesur de jeugd met met onnozel reclames..van 30 jaar geleden,

  Telesur,geeft de jeugd werk in je bedrijf zodat ze mobiel kunnen kopen..


  Maak melding

 3. Het Ministerie van Sport en Jeugdzaken had ook van de kwaliteiten van Anthony en Francisco gebruik kunnen maken om de jeugd een push te geven zoals Jurgen Raymann nu doet op de NL TV.
  Echter de siesta is zooooooooo lekker…….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.