dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSylvana Simons opent benefit kunstmanifestatie

Sylvana Simons opent benefit kunstmanifestatie

-

Does Travel - naar Suriname

Sylvana Simons opent 30 september a.s. feestelijke kunstmanifestatie in Oosterhout (NB) ten bate van hulp aan AIDS kinderen in Suriname. Dit probleem krijgt veel te weinig aandacht van de Surinaamse Zorg(-instellingen).

Simons:” ik sliep zeer recentelijk op een avond in met de gedachte, ik wil iets doen voor de kinderen in Suriname. De volgende ochtend werd ik gebeld, kreeg ik het verzoek, om een opening te verrichten voor een project voor kinderen in Suriname. Voor een project, georganiseerd door een stichting die zich bezighoudt met HIV/AIDS besmette kinderen in Suriname. Mijn wens was verhoord, ik aarzelde dan ook niet ”!

AIDS wordt veelal met Afrika geassocieerd. Minder bekend is het feit, dat Suriname, een land dat onverbrekelijke banden heeft met Nederland, aan de vooravond staat van een AIDS-epidemie. Volgens schattingen is 1,5 procent van de volwassen Surinaamse bevolking HIV-positief, dat komt neer op ongeveer 7000 mensen. Het exacte aantal besmette kinderen is niet bekend, maar de verwachting is dat het de komende jaren alleen maar sterk zal groeien.

De kunstmanifestatie “ Kunst kleurt het leven van een HIV/AIDS besmet kind” is een feestelijke middag, bedoeld om aandacht te vragen voor de problematiek van de met HIV/AIDS besmette kinderen in Suriname. Daarbij is het de opening van een expositie die loopt van 1 oktober 2007 t/m 28 oktober 2007. Openingstijden: Alle werkdagen van 9.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Zaterdag / Zondag op aanvraag. Locatie: Mariakerk, Wilhelminalaan 63, Oosterhout.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Moge anderen jouw ook volgen Sylvana,

  tenminste heeft iemand toch de aandacht geschonken aan deze arme schapen in Swietie Sranan.

  Mijn zegen krijg je.

  Akuba


  Maak melding
 2. Goh, Sylvana zoekt de Surinaamse gemeenschap op.

  Liever doet Gerda Havertong dit ding of Noraly Beyer of wie dan ook.

  Deze chick is zooo ongeloofwaardig.


  Maak melding
 3. Drs. Dré je hebt groot gelijk. Alleen dit soort aktiviteiten wenst maddam te doen ten aanschouwe van de surinaamse gemeenschap. Want dan staat je op een voetstuk. Voor de rest zal het haar een zorg zijn of het projekt succes zal hebben. Het gaat om haar en haar alleen. ****


  Maak melding
 4. Mevrouw Simons had geen affiniteit met het land Suriname zei ze ooit in een interview.

  Ik hoop dat deze bounty het echt doet voor de AIDS kinderen en niet om in het nieuws te komen.


  Maak melding
 5. Goed om te zien hoe situaties kunnen lopen. Ook mooi te zien hoe Sylvana haar bekendheid wilt inzettten ten bate van een vergeten deel van de surinaamse gemeenschap.

  Hoop dat het geld voor het project daadwerkelijk bij deze mensen terechtkomt. Zodat zij de hulp krijgen die zij nodig hebben.

  Wat ik bij dit soort projecten mis, is terugkoppeling naar de deelnemers/donateurs over het verloop van het project. Hiermee hou je deelnemers/donateurs betrokken.

  Veel succes met dit initiatief.

  Martine


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES