dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte moord op Endstra aangehouden

Verdachte moord op Endstra aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Het Nederlandse Openbaar Ministerie heeft een nieuwe aanhouding gedaan in de zaak-Endstra. Een 34-jarige Amsterdammer is aangehouden in Paramaribo.

Justitie denkt dat de man gewerkt heeft als tussenpersoon tussen de opdrachtgevers en de uitvoerders van de moord op de vastgoed-handelaar. Het OM heeft Suriname gevraagd om uitlevering.

De Amsterdammer heeft niet ingestemd met een verkorte uitleveringsprocedure, waardoor het onduidelijk is op welke termijn hij naar Nederland zal komen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. goed zo gaat het om een nederlandse man of een van surinaamse afkomst.ik hoop dat ze hem flink aftakelen.en heel lang de bak in gaan,dat is het beste voor deze schooier. opsluiten heel lang HEEEEEEEEEEELL LANG


  Maak melding
 2. Het is opmerkelijk en tegelijkertijd niet verbazingwekkend voor mij dat de verdachte niet meteen heeft ingestemd met een verkorte uitleveringsprocedure. Opmerkelijk omdat mocht het tot een veroordeling komen van de verdachte in Nederland, het strafregime in Nederland vele malen milder is dan in Suriname en de verdachte dus liever zou kiezen voor een celstraf in Nederland.
  Niet verbazingwekkend voor mij dat de verdachte voorlopig niet instemt met uitlevering, omdat de verdachte waarschijnlijk vreest voor liquidatie in Nederland. Het is bekend dat in de Endstra-zaak in het verleden enkele liquidaties hebben plaatsgevonden. En juist daarom is de verdachte gevlucht naar Suriname om liquidatie in Nederland te voorkomen. Gezien het feit dat de verdachte naar Suriname is gevlucht, is het voor mij aannemelijk dat hij van Surinaamse origine is.


  Maak melding
 3. Al die tijd dacht iedereen dat Joego’s vaak achter zaten, maar zijn gewoon Suri’s en MArokkanen die de liquidaties uitvoeren. MAar ja als 1 iemand gaat praten worden ze 1 voor 1 opgerold.


  Maak melding
 4. Neen het waren geen Marokkanen ,maar Turken,die achter de aanslag zaten,2 zitten reeds achter slot en grendel.
  Ik denk niet dat deze verdachte een Surinamer is,anders had de telegraaf het wreed gekopt,AMSTERDAMMER VAN SURINAAMSE AFKOMST,IN SURINAME GEARRESTEERD.
  Dus deze verdachte is een Hollander,op zeker.Lees het artikel in de Telegraaf 01-09,pagina 3.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES