maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit NederlandLeden PvdA Zuidoost geen 'zakkenvullers'

Leden PvdA Zuidoost geen ‘zakkenvullers’

-

Does Travel - naar Suriname

De drie geschorste leden van de PvdA-fractie in het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost, André Bhola, Mala Eckhardt-Angna en Egbert Doest, hebben niet persoonlijk geprofiteerd van overheidssubsidies. Dat concludeert het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten (BING) in een zondag gepubliceerd onderzoek.

In juni stelde de Rekenkamer Stadsdelen Amsterdam nog in een rapport dat de drie zich de afgelopen jaren schuldig hebben gemaakt aan belangenverstrengeling en daar wel persoonlijk voordeel van hadden. Naar aanleiding van dat rapport schorste de PvdA-fractie de leden tijdelijk. Wel besloot ze het BING een nieuw onderzoek te laten doen. Het bureau komt tot andere conclusies, onder meer omdat het nieuwe feiten heeft bekeken.

”Niet fraai en verbetering is noodzakelijk”, stelt het BING volgens Het Parool. Verder is het echter mild in zijn oordeel. ”Het beeld dat in de media is ontstaan – betrokken deelraadsleden zijn sjoemelaars, sjacheraars en zakkenvullers – is naar onze mening volstrekt niet terecht.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. De meeste mensen hier op het forum hadden hun menig al gevormd, en namen klakkeloos aan wat de blankeonderzoeker naar buiten bracht!!! En wat blijkt nu ze hebben zichzelf helemaal niet verijkt!!!!! Zoveelste bewijs dat je niet alles voor zoete kokek moet slikken wat andere zeggen!!!!!!!!!!! Ga zelf na of het echt zo is!!!!!!!!!


  Maak melding
 2. pittbull ik ben het helemaal met je eens. papagaaien zijn het. ik wil nu horen wat ze gaan zeggen. en ook de witte media. is het zelfde met Marlene Ceder. iedereen heeft meteen zijn mening klaar als de witte man wat zegt


  Maak melding
 3. het is toch een gegeven feit, dat 80% van de sranamang elkaar afmaken , er hoeft maar iets gezegd te worden , maakt niet uit in welke context , en ja hoor , daar wachten sommige gewoon op , die zijn op sensatie belust, nu zie je maar , er was iets naar buiten gekomen , zonder dat het tegendeel was bewezen ,op deze site is het moord en doodslag ,wat blijkt nu ,de leden van pvda zuidoost zijn onschuldig , ik ben heteens met nummer 1


  Maak melding
 4. Blanken schreeuwen om kruimels en zelfs strijken ze miljoenen. Studies Fauna & Flora van Suriname en Herbarium van Nederland, kregen miljoenen van de overheid. Ze namen hun eigen blanken in dienst. Suriname kreeg niks. Zie zelf in Naturales in leyden, veel verzamelt uit Suriname en ze willen Suriname niks geven. Laats nieuwe soorten uit Suriname en al die materiaal zit in het buitenland. Zogenaamd helpen. Suriname pas op!


  Maak melding
 5. Het is een bekend gegeven dat sensationele berichtgeving beter scoort; ook al wordt met de waarheid niet zorgvuldig omgegaan.
  Daarom zijn de roddelbladen zo populair.
  En wij Surinamers zijn nou eenmaal sensatiebelust.
  Een bewijs daarvan is regelmatig te vinden onder de reacties op dit forum.


  Maak melding
 6. Valt me wel heel erg tegen dat er zo weinig reacties zijn nu!!! Bij het eerste berichtgeving was dit forum te klein!!!!! een aantal Surinamers schaamde zich ervoor dat hun landgeniten zich zo schuldig hadden gemaakt aan fraude!!!! Maar waar zijn die honden nu!!! Ik weet het!! Ze zijn bezig de billen van de blanken schoon te likken!!! Want de blanken spreken immers altijd de waarheid voor de onderdanige Surinamer!!!!!!!!


  Maak melding
 7. de media heeft als het om niet hollanders gaat …handje de voorste.
  dit noemen ze democratie…
  als dit democratie is mensen van de media…
  dan wat stelt de democratie voor…
  is democratie voor een klein deel van de mensheid….
  dus het is voor mij weer duidelijk dat deze mensen van de media ,als de plurus uitbreekt als eerste opgepakt moeten worden…..
  al 10 jaar houden wij deze hollande media in de gaten …
  alleen is de vraag hoe gaan wij deze media oppakken…
  voor alles is er een oplossing…


  Maak melding
 8. DE grootste boeven zitten allemaal in DEN HAAG en daar hoor je niks van. Duizende Euro’s verdienen (zogenaamd wachtgeld)daar moeten ze wat aan doen.Niet steeds de arme pakken.


  Maak melding
 9. Het is een gegeven dat de meeste Surinamers nog een slaafse mentaliteit koesteren,alles wat basja zegt is goed en ze praten ze al te graag na.Een klein voorbeeld :zie de Marokkanen,opeens schelden de Suri`s op ze,precies zoals de Bakra`s doen(Wilders)terwijl ze vergeten dat de Bakra`s de Surinamers ook steeds vernederen.

  PITBULL,ik ben het helemaal met je eens.

  Gefeliciteerd Surinaamse PVDA-ers,nu moeten jullie rehabilitatie eisen,succes verder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES