Home Redactioneel Foto’s Miss Suriname 2007

Foto’s Miss Suriname 2007

7

De 23-jarige Safyra Duurham is uitgeroepen tot Miss Suriname 2007. Het contest, dat dit jaar na acht jaar weer werd gehouden, vond plaats in de Anthony Nesty Sporthal (N.I.S.) in Paramaribo. Safyra, studente aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, neemt de titel over van Serafija Niekoop.

Onze fotograaf was aanwezig en maakte voor u het volgend fotoverslag. Meer foto’s zijn te zien op onze foto site www.surinamefoto.com.

Meer foto’s zijn te zien op onze foto site www.surinamefoto.com.

7 REACTIES

 1. Betsy B(oeps)
  Op de site van de dwtonline riep, al voor de verkiezing was gehouden ,iemand die zichzelf bekendmaakte als zijn de nicht van deze winnares ruim van tevoren dat haar nicht de verkiezing zou winnen. En met de uitslag zoals die nu is vraag ik me af : hoe wist ze dit nou zo zeker , dat haar nicht zou winnen? ( Doorgestoken kaart misschien) . Zoals dingen gaan in Suriname heb ik geleerd een zekere reserve achter de hand te houden en niets voor van zelfsprekend te nemen,wat betreft eerlijkheid; al hoop ik dat de winnares puur op de gestelde eisen heeft gewonnen.
 2. SAFATIBOY
  Proficiaat en heel veel geluk toegewenst. Suriname is rijk aan alle soorten schoonheden. Heel veel geluk en wie weet zien wij je nog op T.V. Groeten en tang boeng, Fredje
 3. Anonymous
  Alles is typisch Surinaams verlopen ... Heel nice ... Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het toch wat minder vond dan de vorige Miss Suriname verkiezingen ... Men kon echt een beetje meer in geinvesteerd hebben ... Serafija Niekoop had het de laatste keer perfect gedaan . Ze is de enige die de titel ook zo lang heeft mogen dragen ... buiten haar schuld om natuurlijk ... Ironisch genoeg heeft ze het verdiend ... Een pracht van een vrouw is dat ... en erg wijs ...
 4. the rainboy from suriname
  hallo.miss suriname vind ik een perfecte show!!!ze moeten gewoon doorgaan.hopelyk zal er volgend jaar mooiere meisjes meedoen aan die contest!en geen lelyke dames als dit jaar!hopelyk moeten ze geen fouten meer maken tydens de show..ik wil safyra feliciteren..ze kan nog passeren weet je voor een mooie dame.. ik wil graag suriname zien in miss universe ,world,caribbean en earth.ok dat was het.oh ja mijn wens is dat myn dochter ooit ook mag meedoen aan die contest.ik blyf positief met Gods wil zal ik d'r echt wel bystaan.thank u all!!remember ,suriname heeft veel potentie !may God bless our most beautiful country of the world ,suriname!we moeten altyd positief blyven ,ja!ok,daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag suriname.ik hou van je!!!!!!!!!!
 5. Miriam
  Leuke vlotte, mooie meid ken haar al een tijd ze heeft het verdiend. Suriname heeft prachige vrouwen.Op naar de top
 6. the bom
  Kijk maar naar de "SCHOONHEID " die bezitten in su en er is nog veel meer dit wat je nu ziet is slechts een tikje van de ijsberg,"VROUWEN " wees en blijf altijd trots op je zelf en laat geen enkele man (ik ben ook man)rotsooi met je maken die rotsooi verdien je niet,al hoe je ook uit ziet je verdiend gewoon een oprecht en waardig en respect vol leven.