vrijdag, december 1, 2023
HomeRedactioneelFoto's Miss Suriname 2007

Foto’s Miss Suriname 2007

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 23-jarige Safyra Duurham is uitgeroepen tot Miss Suriname 2007. Het contest, dat dit jaar na acht jaar weer werd gehouden, vond plaats in de Anthony Nesty Sporthal (N.I.S.) in Paramaribo. Safyra, studente aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, neemt de titel over van Serafija Niekoop.

Onze fotograaf was aanwezig en maakte voor u het volgend fotoverslag. Meer foto’s zijn te zien op onze foto site www.surinamefoto.com.

Miss Suriname 2007
Miss Suriname 2007
Miss Suriname 2007
Miss Suriname 2007
Miss Suriname 2007

Meer foto’s zijn te zien op onze foto site www.surinamefoto.com.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. Op de site van de dwtonline riep, al voor de verkiezing was gehouden ,iemand die zichzelf bekendmaakte als zijn de nicht van deze winnares ruim van tevoren dat haar nicht de verkiezing zou winnen. En met de uitslag zoals die nu is vraag ik me af : hoe wist ze dit nou zo zeker , dat haar nicht zou winnen? ( Doorgestoken kaart misschien) . Zoals dingen gaan in Suriname heb ik geleerd een zekere reserve achter de hand te houden en niets voor van zelfsprekend te nemen,wat betreft eerlijkheid; al hoop ik dat de winnares puur op de gestelde eisen heeft gewonnen.


  Maak melding

 2. Proficiaat en heel veel geluk toegewenst.
  Suriname is rijk aan alle soorten schoonheden.
  Heel veel geluk en wie weet zien wij je nog op T.V.
  Groeten en tang boeng,
  Fredje


  Maak melding

 3. Alles is typisch Surinaams verlopen …
  Heel nice …

  Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik
  het toch wat minder vond dan de vorige
  Miss Suriname verkiezingen … Men kon echt
  een beetje meer in geinvesteerd hebben …

  Serafija Niekoop had het de laatste keer
  perfect gedaan . Ze is de enige die de titel
  ook zo lang heeft mogen dragen … buiten haar schuld om natuurlijk …

  Ironisch genoeg heeft ze het verdiend …
  Een pracht van een vrouw is dat … en erg wijs …


  Maak melding

 4. hallo.miss suriname vind ik een perfecte show!!!ze moeten gewoon doorgaan.hopelyk zal er volgend jaar mooiere meisjes meedoen aan die contest!en geen lelyke dames als dit jaar!hopelyk moeten ze geen fouten meer maken tydens de show..ik wil safyra feliciteren..ze kan nog passeren weet je voor een mooie dame..
  ik wil graag suriname zien in miss universe ,world,caribbean en earth.ok dat was het.oh ja mijn wens is dat myn dochter ooit ook mag meedoen aan die contest.ik blyf positief met Gods wil zal ik d’r echt wel bystaan.thank u all!!remember ,suriname heeft veel potentie !may God bless our most beautiful country of the world ,suriname!we moeten altyd positief blyven ,ja!ok,daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag suriname.ik hou van je!!!!!!!!!!


  Maak melding

 5. Kijk maar naar de “SCHOONHEID ” die bezitten in su en er is nog veel meer dit wat je nu ziet is slechts een tikje van de ijsberg,”VROUWEN ” wees en blijf altijd trots op je zelf en laat geen enkele man (ik ben ook man)rotsooi met je maken die rotsooi verdien je niet,al hoe je ook uit ziet je verdiend gewoon een oprecht en waardig en respect vol leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES