Verzet tegen vissen op piranha’s

4

De plannen van Emmeloorder Eeuwe Weening en zijn initiatief Extreme Fishing op vakantiepark Eigen Wijze bij Bant stuiten op weerstand van de Partij voor de Dieren in Flevoland. Met name voor het piranha-vissen heeft de partij geen goed woord over. Wie op piranha’s vist, begaat wreedheden schrijft De Stentor.

Initiatiefnemer Weening en zijn compagnon kwamen op het idee voor het piranha-vissen, door de naar eigen zeggen populaire visreizen naar Suriname, waar op de vleesetende vis wordt gejaagd.

Statenlid Melissa Bax van de Partij voor de Dieren: “Het is niet te begrijpen dat mensen, zoveel groter, sterker en bewapend, het stoer vinden om kleine weerloze dieren angst aan te jagen en te pijnigen. Ik heb een hele andere definitie van spanning en sport.”

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. tje potie, holland weer op zijn smalst.een goed initiatief zeg ik , waar alleen de tijd zal bewijzen of mensen pirengs willen hengelen.

  2. straks komt er ook een partij voor de planten en mogen wij niet meer amsoi eten, omdat blijkt dat amsoi traant (dus huilt). arme bakra’s Masra Gado dyi unu den fo futu, fowru, fisi nanga wa lo tra sani fu nyang. bedoelt mevrouw Blax als het is gevangen en teruggegooid wordt of bedoeld zij ook vangen en ontschubben en opeten. het is ook niet leuk dezelfde vis vangen en teruggooien, weer gevangen en teruggooien enz enz

    suleyman jawa

  3. Eigenlijk verbod is heel simpel
    Verbod om surinamers rijk te maken met inkomsten uit toerisme

    ALs surinamers arm zijn dan verkopen ze hun kost wel voor een appel en een ei

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.