donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenNatuurVerzet tegen vissen op piranha's

Verzet tegen vissen op piranha’s

-

Does Travel

De plannen van Emmeloorder Eeuwe Weening en zijn initiatief Extreme Fishing op vakantiepark Eigen Wijze bij Bant stuiten op weerstand van de Partij voor de Dieren in Flevoland. Met name voor het piranha-vissen heeft de partij geen goed woord over. Wie op piranha’s vist, begaat wreedheden schrijft De Stentor.

Initiatiefnemer Weening en zijn compagnon kwamen op het idee voor het piranha-vissen, door de naar eigen zeggen populaire visreizen naar Suriname, waar op de vleesetende vis wordt gejaagd.

Statenlid Melissa Bax van de Partij voor de Dieren: “Het is niet te begrijpen dat mensen, zoveel groter, sterker en bewapend, het stoer vinden om kleine weerloze dieren angst aan te jagen en te pijnigen. Ik heb een hele andere definitie van spanning en sport.”

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. straks komt er ook een partij voor de planten en mogen wij niet meer amsoi eten, omdat blijkt dat amsoi traant (dus huilt). arme bakra’s Masra Gado dyi unu den fo futu, fowru, fisi nanga wa lo tra sani fu nyang. bedoelt mevrouw Blax als het is gevangen en teruggegooid wordt of bedoeld zij ook vangen en ontschubben en opeten. het is ook niet leuk dezelfde vis vangen en teruggooien, weer gevangen en teruggooien enz enz

    suleyman jawa


    Maak melding
  2. Eigenlijk verbod is heel simpel
    Verbod om surinamers rijk te maken met inkomsten uit toerisme

    ALs surinamers arm zijn dan verkopen ze hun kost wel voor een appel en een ei


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES