zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijTelecommunicatiebedrijf Suriname partner Caricom

Telecommunicatiebedrijf Suriname partner Caricom

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 23 aug – Het Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur, gaat Surinaamse jongeren mobiliseren voor de Caricom. Dit meldt de Ware Tijd. Via onder meer mobiele telefonie en websites zal voorlichting worden gegeven over inhoud en activiteiten van de regionale organisatie.

Een nog te sluiten overeenkomst moet een win-winsituatie scheppen. “Het project is gericht op de jeugd om hen bekender te maken met de Caricom en Telesur kan zijn internationale activiteiten uitbreiden”, zegt hoofd Internet & Multimediadiensten Mike Antonius. Behalve over Caricom zal ook informatie worden gegeven over onder meer het aannemen van een positieve leefstijl.

Het initiatief heeft een interactieve inslag. Jongeren zullen ook de kans krijgen beelden op te nemen met hun telefoon en deel te nemen aan een regionale competitie. “Telesur heeft effectief gedemonstreerd serieus te zijn in zijn bedrijfs- en sociale verantwoordelijkheid en heeft hiermee onderkend dat hun eigen duurzaamheid zwaar rust op de ontwikkeling van de jeugd in het Caribisch gebied”, zegt John Darville, deken van de Caricom-jeugdambassadeurs.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE
 1. begin eerst het internet goedkoper te maken in suriname. Dat vraagt het meeste aandacht.
  De internet snelheid etc. In plaats van internet via telefoon gewoon cable internet invoeren waardoor het koper wordt voor de jongeren om zelfs thuis internet te hebben.
  Dat zal meer bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname en de jongeren.
  Eerst moeten jullie je huiswerk goed maken en daarna verder kijken. Maar nee, de kuiken is nog zo klein en jullie denken meteen hoeveel eieren jullie dalijk gaan verkopen…

  djoembies allemaal


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES