Natasia uit ‘Gouden Kooi’ bestolen door vriend

30

Natasia Blank, de omstreden deelneemster van de Gouden Kooi, is bestolen door haar vriend Wilgo Wijndal. Toen ze onlangs na tien maanden uit de luxueuze villa in Eemnes werd gestemd, trof ze bij thuiskomst enkel een berg onbetaalde rekeningen aan. Dat vertelt de 33-jarige Almeerse in een interview met weekblad Privé en op haar weblog.

Wilgo zou voor meer dan veertigduizend euro van zijn ex hebben gestolen, Zo heeft hij onder meer al het geld van de kinderbijslag van de twee kinderen van Natasia en de vergoeding van Tien voor haar deelname aan het programma ingepikt. Van het geld is hij volgens Natasia een huis aan het bouwen in Suriname, waar hij een nieuwe vriendin en een kind zou hebben.

De Surinaamse diva heeft nu een civiele rechtszaak tegen haar ex-vriend aangespannen. Omdat ze haar pinpasjes vrijwillig aan hem heeft gegeven, hij zou immers voor haar kinderen zorgen, wordt het een lastige zaak, maar Natasia zet alles op alles. “Hij komt wel een keer terug naar Nederland. Dan laat ik hem van zijn bed lichten.”


30 REACTIES

 1. Ik geloof er niets van je liegt en bedriegt de boel,maar als het zo is dan heeft hij je beet.Je moet de hele waarheid over je zelf vertellen en geen slachtoffer spelen bedriegster.Je wist toch van te voren dat Wilgo zijn vriendin en kind had maar je dacht hem te in te pikken maar die rotsooi van jou op de tv heeft hem helemaal op andere gedachten gebracht.Zit maar lekker in je rotsooi hoor gek.


  Maak melding

 2. Zie ginds komt de stoomboot !!!
  aan de Marinetrap weer aan .
  Hij brengt ons Natasia , ik zie haar al staan .

  Oooo ; de goudenkooi heeft je nog dommer gemaakt *


  Maak melding

 3. Gewoon dat luie ordinaire viswijf dat al heel haar leven van de gemeenschap profiteerd het land uitzetten. Dit soort mensen veroorzaken enkel overlast en kost de hardwerkende gemeenschap handen vol met geld.


  Maak melding

 4. Dat deze dame de publiciteit zoekt snap ik niet, straks zal de socialedienst je vragen waar je dat geld vandaan hebt en waarom er geen melding van is gemaakt dat je nog spaargeld had.
  Hopelijk ben je slimmer dan je lijkt en stop je met publiciteit vragen, want dat is vragen om meer modder.
  Denk aan je kinderen zou ik je willen adviseren, voor je het weet worden ze uit huis gehaald.


  Maak melding

 5. Ik begrijp niet waarom men zo negatief reageert op Natasja. Ze is goedgebekt, zij zorgde voor hilariteit in de GDK. Zonder Natasja had De Mol niet zo veel kijkcijfers gehaald. Ze is recht voor zijn raap. Neemt geen blad voor de mond. Zonder Natasja is de GDK niet meer spannend. Vele surinamers en andere groepen kijken niet meer. Natasja was de gangmaakster. Ik vind het goed dat ze Wilgo aan de schandpaal zet. Hij moet niet zo laag zijn ondanks alles. Wat mij vooral raakt is dat hij het persoonsgebondenbudget en de kinderbijslag heeft opgemaakt. Hij heeft zelf ook kinderen. Als een stiefvader van zijn kinderen dat zou doen zou hij het ook niet goed vinden. En dan een huis bouwen van het geld in Suriname. Man schaam je toch. Werk voor je geld en dan pas kun je trots zijn op je zelfgebouwde huis. Natasja je hebt het goed gedaan. Alle vrouwen zouden dit moeten doen als een man vandoor gaat met geld wat niet van hem is. Misbruik moet worden gestraft. Als hij om geld had gevraagd had zij het ook gegeven. Die Wilgo moet zich bij 1 (één)vrouw houden. Het komt ervan als je meerdere vrouwen op na houd. Natasja: het buitenvrouw gedoe straf je meteen af. Laat dit een les voor hem zijn en voor anderen die van plan zijn om vrouwen geld afhandig te maken. Wie weet heeft hij dit ook met andere vrouwen gedaan. Natasja is uit anderhoud gesneden. Waarschijnlijk had hij niet verwacht dat ze dit zo zou aanpakken. Goed gedaan meid.


  Maak melding

 6. Grappig, maar ik durf het wel te geloven.
  Je hoort veel mannen klagen over golddiggers maar ga naar Suri, zal je zien hoeveel vrouwen daar man en kids moeten verzorgen. Genoeg mannen stelen er geld vr hun andere vrouw of lenen bij mati´s.


  Maak melding

 7. Waarom zo hatelijk NR1.
  Ze is zelf toch ook een mens!! je bent gewoon jaloers!!!lekker P voor je. Hoe bedoel je ze liegt en bedriegt Wie bedriegt ze je Broer soms!!!
  Waarom is het goed voor haar !! stel dat jij het was geweest niet zo snel beoordelen hor!
  Natascha doet niemand kwaad vind het tof dat ze meegedaan heeft als donkere vrouw.Ze zit niet met haar rotzooi ze komt in actie. En rotzooi schrijf je met een Z.


  Maak melding

 8. Door haar gedrag heeft ze de hele surinaamse gemeenschap voor schut gezet!
  Met haar asociale en ordinaire gedrag paste ze goed bij het white trash!
  Als vrouw heeft ze geen gevoel voor eigenwaarde anders bleef ze niet op zo’n manier de publiciteit zoeken.
  Ze denkt zeker door zich zo te gedragen dat ze een goed geintegreerde allochtoon is, omdat ze zich net zo asociaal gedraagt als die white trash.
  Ik vind haar in een woord walgelijk!


  Maak melding

 9. Je hebt zo van die mensen die denken dat als ze op tv zijn geweest alle deuren voor ze open zullen gaan.
  Nou, ik dacht het, wat wel zal gebeuren is dat Natasja als smaakmaker zal moeten fungeren om de mensen aan het lachen te maken.
  Jensen, oh, daar wil ik haar zien en kijk dan hoe belachelijk die vent haat gaat maken, nu al hoor je uitspraken waarvan ik denk, mens heb je geen eer gevoel.
  Ach, zeker zo eentje ………………….


  Maak melding

 10. Ik ben 1000% ééns met prapie no. 10, zij gedraagt zich als een aardappel. Jammer genoeg dat de glorix haar niet kan verbleken.Zij zoekt alleen maar de media op denk ik, verder is zij maar een domme meid, anders was zij geen bijstands moeder die zulke domme dingen doet.
  Sorry, ik neem niemand by the look, maar het zij zo. Walgelijk !!!

  sandokan


  Maak melding

 11. ik heb een recep voor de gene die de dame aanvallen denk waar je van dan komt denk goed na wan turkoe no e kosi wang torko, wang marokkaan no e kosi wan marokkaan ,wan witman no e kosi wan wit man ga maar zo door . nu komt het ;; waarom scheld een suri en suri uit die dame heeft niemand kwaad gedaan . ik hoop niet dat de mensen die aan het schelden zijn donker zijn .


  Maak melding

 12. of dat zij liegt, of dat hij haar bestolen heeft maakt mij eigenlijk niets uit. Wat erger is is dat een van de twee goed fout zit en dat die persoon:

  De SU bevolking weer vreselijk te schande maakt. ik mag hopen dat degene die schuldig is aan die schande er vreselijk van langs krijgt. ons weer eens te kijk zetten als een stel domme, egoistische, onderontwikkelde …. ( vul zelf maar in)


  Maak melding

 13. Hoi Natasia je heb het goed gedaan schat .
  Ik was niet altijd eens met je deed of zei ,maar dat neemt niet weg dat ik jou een kanjer vind en respecteer.
  Als Afro-Surinaamse vrouw heb je echt gedurfd .
  Je hebt de kansen benut die geschonken zijn .
  Ik zou het niet wagen ,dit te doen .
  En dat vind ik erg knap van je .
  Zelfs hou ik niet publiciteit .Ik ben ook een moeder met twee kinderen .Ik vind niet dat jij je zodanig misdragen hebt ,zoals men dat beweerd.
  Dus laat maar waaien ,want schat praatjes vullen geen gaatjes.Je hebt absoluut niet heel Suriname beledigd/voor schut gezet met je gedrag.ALS Afro-Surinaamse denk ik zelf dat een ieder moet doe wat ie leuk vind .Je moet leven ,maar niet geleefd worden.
  Ik ben medisch secretaresse van beroep en studeer ook personalmanagement.Ik ben getrouwd met een lieve Afro-surinamer,dus wat je ook doet die stigma op de donkere huid zal altijd blijven,maar jij moet leven zoals je dat zelf verantwoordelijk en toelaatbaar vindt.Merkwaardig is dat als het een witte Nderlander was bijv.Lieke,Patty enz.,dan was er niets aan de hand .Als laatst wil ik je mededelen dat er geen rozen zonder doornen zijn ,behalve namaak rozen.En er zijn mensen fouten /zonden, dus schat laat haters haten ,laat praters praten ,wat de Almachtige jou gunt kan niemand jou ontnemen .
  Oke goedoe tang boeng ,JOE NA WAN TRANGA OEMA.


  Maak melding

 14. nou meid kop op je hebt je best gedaan maar bent het slachtoffer geworden van het systeem. Laat je dus niet meer leiden, maar neem de touwtjes in eigen hand.Ik keek zelf sporadisch naar dit programma en vond het maar niets. alleen de rijken zijn er rijker van geworden en jij valt tussen schip en wal.Heel veel sterkte en kop op.

  Frank


  Maak melding

 15. Die nataas is een k wijf en een hele slechte moeder ten opzichte van haar kinderen. had je, jezelf maar niet in die tering zooi moeten storten.goed voor je. hai hai kisi moi.


  Maak melding

 16. Cindy jij ben zeker ook zo achterlijk als die Natasia vandaar dat je zo reageert.Ik weet dat rotzooi met een z is maar een tikfout mag ik ben niet jaloers op niet haar hoor.Ze liegt en bedriegt ja ken je haar zo goed dan en trouwens die wilgo is niemand van mij hoor ik zeg eigen schuld dikke bult.


  Maak melding

 17. jij nostress ben vast een van die lage beessten die van vrouwen profiteerd. als man schaam ik me voor dit soort gasten. ga je eigen geld verdienen. maar het moraal van sommige surinamers is zo laag dat ze goed en kwaad niet meer van elkaar weten te scheiden. wat je ook van natasia mag vinden. niemand heeft het recht er met haar geld vandoor te gaan. zolang wij surinamers dit soort praktijken blijven goedpraten. bolletjes slikken, drugdealen, bingospelen, tienermoeders zullen we aan de onderkant van de samenleving blijven koekeloeren


  Maak melding

 18. Hallo Natas. Ik vond je niet altijd leuk overkomen, maar dit gun ik je niet. Van begin af aan vond ik die Wilgo een gluiperd. En nu blijkt het allemaal waar te zijn. Heb hem een keer met je dochterjte gezien. Wat een aansteller. Laat deze zaak niet op zijn beloop, maar ga er achteraan. Hij is brutaal. Sommige mensen weten inderdaad niet wat wel of niet door de beugel kan. Lagie mang.


  Maak melding

 19. Nr.14 Noso… zijn deze dingen die ik niet begrijp.(van jouw althans) wat heeft de Su bevolking te maken als een kerel zijn meid, centjes mee neemt.

  Neemt geen enkele wijf op deze wereld geld van kerels mee, als zij de kans krijgen.

  Jij hebt een kronkel jongen ieder moment als er geld weggemaakt wordt, door wie dan ook denk jij direct aan Suri’s..dat is fout idioot.

  Ga bij die Amerikaan zij maken, roof, moord, enz.enz. films..daar moet jij aan denken..daar leert men stelen liegen en bedriegen.(SOAP)


  Maak melding

 20. Als het zo is dan is het wel erg ze deed mee met de hoop een kans te maken op de hoofdprijs of wie weet met een beetje geluk een goede baan aangeboden zou krijgen ergens in de televisiewereld zodat zij, haar kinderen en vriend het beter zouden hebben denk ik.

  Als het in mijn familie was dan had ik er echt voor gezorgd dat die man zodanig te grazen zou worden genomen dat ie niet van al het geld kon genieten maar het dan wel mocht houden om er elke dag naar te kijken en om met de biljetten te spelen en er op die manier 24 uur per dag aan zijn daad herinnerd zou worden op die manier.

  Maar ja aan de andere kant het is moeilijk mensen te vertrouwen wat geld betreft anno 2007 om een stuiver kunnen de grootste ruzie’s onstaan dus die Natasia had( als het echt gebeurd is )haar zaakjes beter moeten regelen voordat ze aan die programma begon.

  Die dingen gebeuren elke dag omdat mensen niet nadenken voordat ze dingen doen.


  Maak melding

 21. Wilgo laat zien dat de afro Surinaamse man niet te vertrouwen is…..
  Oja de zwarte man krijgt geen kans, nee hij gedraagt zich precies als het vooroordeel… te moni de fu nyang a sa furu nomo nomo en oja ook nog een kindje in Su krijgen..prachtit gedrag van deze kill daarom ik zal nooit en te nimmer meer met een afro surinamer een relatie aangaan neverrrrrr onbetrouwbare honden zijn het…
  Girls go white or something else laat ze verotten in hun eigen sh itt


  Maak melding

 22. Spiegel (27),

  Wat jij zegt klopt ook niet echt, omdat jij toevallig een slechte ervaring misschien heb gehad met een afro-surinamer, laat afro maar weg met een SURINAMER wil het nog niet zeggen dat alle SURINAMERS zo zijn. En trouwens als een relatie kapot gaat om wat voor reden dan ook hebben er 2 schuld aan vind ik. Maar hoe kan jij zeggen “girls go white”?? Als jij anderen kan adviseren dan ben je volgens mij ook niet altijd “braaf” geweest. En om te zeggen dat SURINAMERS (mannen) weg kunnen rotten in hun eigen shit vind ik dat je een chloorbad kan nemen, blauwe lenzen in kan zetten en je haar kan blonderen en dat je uiteindelijk een schop onder je kont krijg van WHITE of something else.

  (nr 26) Rotterdam-Oost,

  Jij heb helemaal gelijk!!


  Maak melding

 23. Ik heb en niet alleen ik heb zeker zeer slechte ervaringen met afro-surinamers.
  Het zijn onbetrouwbare, aam adhd leidende schurftige, leugenachtige, ongevoelige op zichzelf gerichte katers bah. Ik blijf er bij girls laten zij gaar koken in hun eigen braaksel. BAH


  Maak melding

 24. hoi natasia. diep in mijn hart bent jij mijn fan ik hou van je wij surinamerpraten altijdslecht over elkaar maar trek er niets gaan , doe wat je moet doen wilgo moet een ding niet vergeten god molend draait langzaam maar zeker sa je sai dat wilgo o mai laat hem voor de aarde en meid sterkte ik vind het heel ergh voor je maar power krachtie meid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.