Surinaamse film op Nederlands Filmfestival

0

Op zondagavond 30 September 2007 om 20:00 uur gaat in bioscoop Rembrandt 3 aan de Oudegracht 73 in Utrecht de fictionele documentaire ‘Het Geheim van de Saramacca Rivier’ in première op het zevenentwintigste Nederlands Filmfestival, dat plaatsvindt van 26 September tot en met 6 Oktober 2007.

In ‘Het Geheim van de Saramacca Rivier’ speelt Kenneth Herdigein de hoofdrol met als tegenspeelster Lucille Roberts. De rode draad van de film is ‘verlies van je vaderland’, uitgebeeld in een stuk gelopen relatie.

Naast deze première is de film ook opgenomen in de Holland Film Meeting, o.a. de Benelux Screenings, het internationale programmaonderdeel van het festival dat wordt bezocht door buitenlandse festival programmeurs, distributeurs, sales agents en filmjournalisten.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.