Bellen naar Suriname bij nieuwe provider ‘Alice’

7

Onder de naam ‘Alice’ begint Bbned in Nederland met een scherp aanbod voor onbeperkt bellen en internet. Voor een vast bedrag in de maand, 30 euro, krijgen klanten maximaal 20 megabit per seconde en onbeperkt telefoneren naar vaste lijnen in het binnenland.

Tegen een meerprijs van 20 euro per maand kan flatfee naar een aantal vaste buitenlandse telefoonnummers gebeld worden. Opvallend is dat de provider dit flatfee-aanbod voor Marokko, de Nederlandse Antillen en Suriname heeft beperkt tot een maximum van 500 belminuten per maand.

Bbned is eigendom van Telecom Italia die met de merknaam Alice al langer actief is in Duitsland, Frankrijk en Italië. De eigenaar van Bbned lijkt de bestaande infrastructuur in Nederland, die nu voornamelijk wordt gebruikt voor zakelijke producten, nu ook te willen benutten voor de consumentenmarkt.


7 REACTIES

 1. Hi,
  ff een reactie.
  “alice” is toch nog duur hoor.ik bel via de voipbuster naar suriname voor 18ct per minuut,en via de belknaller voor 13 ct per minuut.naar mobiel bel ik niet ,wat dat is 25ct per minuut.dusss.dan maar via belknaller of via voipbuster..groetjesss lisa


  Maak melding

 2. Geen slecht aanbod, zeker niet voor het onbeperkt bellen in NL. Maar iedereen is natuurlijk helemaal vrij om er al of niet gebruik van te maken.


  Maak melding

 3. ik bel via de belknaller heel goed koop mob bel ik 10ct perminuut en voor vast 13ct per minuutop 09091818 en 09091841 dus dit vindt ik beter.aldus sranang mang


  Maak melding

 4. € 20 voor 500 belminuten, dus dat is € 0,04 (4 cent) per minuut. Jammer alleen dat het hier gaat om vaste (dus vooraf gekozen) nummers. Je kunt dus niet de hele familie bellen.

  Hans


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.