Gevangenisstraf voor Surinaamse vrouwenhandelaar

9

PARAMARIBO, 16 aug – Guno Lo Kioeng Shioe is veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf wegens vrouwenhandel. De bordeelhouder moet ook een boete betalen van honderdduizend Surinaamse dollar (ongeveer dertigduizend euro) of zes maanden extra brommen. Lo Kioeng Shioe is de derde persoon die veroordeeld wordt wegens vrouwenhandel.

De aanhouding moet nog geschieden. De veroordeling maakt deel uit van het strengere beleid tegen mensensmokkel en -handel. Suriname staat al enkele jaren op de Amerikaanse zwarte lijst van landen die niet genoeg doen tegen deze misdaadvorm. Weliswaar is de notering verbeterd, omdat volgens Washington meer moeite gedaan wordt de laatste jaren.

Guno Lo Kioeng Shioe heeft vorig jaar drie Braziliaanse vrouwen legaal binnengebracht. De dames werden achteraf gedwongen tot prostitutie. Dit gebeurde onder meer via bedreiging en mishandeling. Ook werden hun paspoorten, vliegtickets en medische controlekaarten vastgehouden. Een andere bordeelhouder is eerder veroordeeld, maar heeft hoger beroep aangetekend. Ook een ambtenaar zit vast voor vrouwensmokkel.


9 REACTIES

 1. Van mij mag die langer achter de tralies!!!
  Iedereen die zulke dingen doet moeten ze dag en nacht, een paar jaar lang op een cola fles laten zitten in hun cel!!!


  Maak melding

 2. nr. 1.Su. hoe kom jij aan dit soort Taliban/Bagdad gedachten gang.

  Niet doen jij bent geen Turk.
  Gewoon netjes opsluiten, of met bulldozer’s zijn hoeren pand in rijden.
  Slecht mens hij zal toch ook zuster’s of dochter’s hebben.


  Maak melding

 3. De gasten regeerders zijn met andere dingen bezig,hun zakkenvullen dus hebben geen tijd dit soort criminele actieveteit in de gaten te houden. het is erg te lezen dat mijn land als Suriname op de Amerikaansezwarte lijst staat,neus vind je dit ook goed ik denk dat jij in een grootte fantasie wereld leeft,

  Akuba


  Maak melding

 4. pfffffffffffffff,nr.3 ook zo een westerse denken??Zo praten de bakra`s ook.
  Maar de gedachtengang van Su,zijn helemaal geen taliban of bagdad gedachten,dit soort denken zijn aan d Amerikanen toe te schrijven,zo werden/worden de zwarten behandeld in gevangenissen enz.Aiii bajaaaaaaaa jij typt als Wilders,maar vergeet niet dat Wilders het op geen enkele Allochtoon heeft,waktie njo Faya isri,teh Wilders kong na maktie,dan zal je ik weet niet wie gaan napraten.

  En ik typ dit,dit soort lui,die vrouwen mis/gebruiken horen thuis in de gevangenis en moge hun het aller ergste dingen gebeuren,voor mij part zetten ze hun op een krakkemikkige bootje de zee op en geen eten en drinken meegeven.
  Ben benieuwd met wie je mij zal vergelijken,wannabee westerling.


  Maak melding

 5. nr.5. Toet jij hebt waanideeen, schuif op toch man. Wie gaat een ander op een “cocacola fles” laten zitten.

  Is dat normaal voor jouw, daarom mijn reactie, gewoon achterlijk denken van je Toet

  Ik dacht echt dat je slim was, vanaf nu zal ik beter lezen wat jij neer kwakkeld.


  Maak melding

 6. nou,nou,Faya isri,dat typ ik niet,”iemand op een colafles laten zitten”.Ik had het over jou suggestie,dat de gedachtengang van Su taliban en bagdadgedachen zijn.Ik heb verwezen naar de Amerikanen,want alles wat niet deugd is tegenwoordig taliban en bagdad,maar wat de VS doet wordt altijd maar goed gepraat terwijl de vs,het terrorisme heeft uitgevonden,zie de KKK,die heeft zoveel misdaden tegen de zwarten gepleegd,waarvan ze niet werden bestraft.En ook het uitroeien van de Indianen.
  Verder zie mijn schrijven boven.


  Maak melding

 7. hahaha mi lob a mang yere ding brasiong krazie ding lob pi nanga nakie en in ding sma no bin de ina kondre diesie da yoe abie fu loekoe yoe man piking so moro boeng yoe assi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.