woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname-Taiwan stichting zet sociaal werk voort

Suriname-Taiwan stichting zet sociaal werk voort

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 aug – De Suriname Taiwan Friendship Foundation zet zijn sociale projecten voort. Suriname mag dan geen haast maken met het aanleggen van vriendschappelijke betrekkingen, het belet de hulpvaardigheid niet.

Volgens secretaris David China wordt daar waar nodig hulp geboden. De hulp is particulier en onder meer gericht op kinderhuizen. Er zijn reeds projecten betaald van enkele duizenden dollars. “Het ondersteunen van de jeugd vinden we belangrijk omdat we weten dat de jeugd de toekomst is”, zegt Chin. Formeel geldt als doelstelling het bevorderen van vriendschap tussen de beide volken.

De projecten worden onder die paraplu uitgevoerd. Ook wordt via televisieprogramma’s de ontwikkeling belicht van Taiwan. Het officiële Surinaamse standpunt vormt blijkbaar geen reden tot ontmoediging. De regering houdt vast aan haar One-China beleid. Voor erkenning van Taiwan is geen ruimte. Op het aanbod van Taipei om miljarden dollars te pompen in infrastructuur is nog niet formeel gereageerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Die oude uitgediende visie-loze bejaarde dementerende koeke-bbakkers moeten met de grootste spoed het machts centrum velaten..

  Alleen een belemmering voor het land/volk surimaribo..

  Als het dombie volk niet inbeweging komt,is het een verloren bende…

  Jammer voor het deel dat wel naar welvaart streeft..onder tussen sterft het paard…


  Maak melding
 2. De zg. leiders in Suriname weten het verschil tussen een schep ijs en een schep poep niet.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHHA??????????

  Ze laten 1 miljard US dollar liggen en verkloten 1.4 milard Euro Ned. ontwikkelingshulp en ze noemen zich vestandig.

  Ik denk nog altijd aan de Franse Revolutie van 1789.


  Maak melding
 3. Is er dan niemand die zich afvraagt waarom Jan en Alleman zaken willen komwn doen in Suriname of ben ik een doemdenker. Suriname, het Nigeria van Zuid Amerika, staat bekend om haar corruptie en haar rijkdom. Foute boel dus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES