Home Nieuws uit Nederland Royston Drenthe gepresenteerd bij Real

Royston Drenthe gepresenteerd bij Real

5

Royston Drenthe is maandagavond bij Real Madrid aan de pers gepresenteerd. De nieuweling van de Koninklijke doorstond eerder op de dag met goed gevolg de medische keuring. Later werd de ex-Feyenoorder van Surinaamse afkomst ook aan het publiek voorgesteld.

Vanaf een balkon vingen de Madrileense fans een eerste glimp op van Drenthe in Real-shirt. Met de overgang van Royston Drenthe is een bedrag van 13 miljoen euro gemoeid.

Ook collega Wesley Sneijder behoot nu officieel tot de selectie van Real Madrid. De voormalig Ajacied tekende een contract voor vijf jaar en vertrok voor maar liefst 27 miljoen euro naar Madrid.

5 REACTIES

 1. En nu mie boi voetballen maar. Denk erom tranga no e tjari kaw go na ping. Laat niet over je heen lopen. maar wees vooral lief voor de arbiter. Hij is degene die met de kaarten op zak loopt en jou carriere naar de bliksem kan fluiten. Het ligt aan jou of ik Frankie rijkaard(Barca) verruil voor Drenthe.
  Good luck!
  Drenthe is zeker geen familie van Assen?

 2. Beste Royston,
  Haal het beste uit je om op dit topniveau te presteren.Je bent een rolmodel voor andere Surinaamse jongeren. Door inzet en wilskracht hebt je je verder ontwikkeld.
  Het gaat je goed in Madrid.

 3. Weer een blaka man die furore maakt. Waar blijven de hindoestanen en de chinezen en de javanen en de indianen? ze hebben allemaal zo’n grote mond over die luie zwarten, maar de eerste van hen die op het hoogste Europese niveau voetbalt, moet nog geboren worden. Dankzij onze zwarte jongens maakt Suriname naam in de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.