dinsdag, maart 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandRoyston Drenthe gepresenteerd bij Real

Royston Drenthe gepresenteerd bij Real

-

De Nationale Carrierebeurs

Royston Drenthe is maandagavond bij Real Madrid aan de pers gepresenteerd. De nieuweling van de Koninklijke doorstond eerder op de dag met goed gevolg de medische keuring. Later werd de ex-Feyenoorder van Surinaamse afkomst ook aan het publiek voorgesteld.

Vanaf een balkon vingen de Madrileense fans een eerste glimp op van Drenthe in Real-shirt. Met de overgang van Royston Drenthe is een bedrag van 13 miljoen euro gemoeid.

Ook collega Wesley Sneijder behoot nu officieel tot de selectie van Real Madrid. De voormalig Ajacied tekende een contract voor vijf jaar en vertrok voor maar liefst 27 miljoen euro naar Madrid.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
  1. En nu mie boi voetballen maar. Denk erom tranga no e tjari kaw go na ping. Laat niet over je heen lopen. maar wees vooral lief voor de arbiter. Hij is degene die met de kaarten op zak loopt en jou carriere naar de bliksem kan fluiten. Het ligt aan jou of ik Frankie rijkaard(Barca) verruil voor Drenthe.
    Good luck!
    Drenthe is zeker geen familie van Assen?


    Maak melding
  2. Beste Royston,
    Haal het beste uit je om op dit topniveau te presteren.Je bent een rolmodel voor andere Surinaamse jongeren. Door inzet en wilskracht hebt je je verder ontwikkeld.
    Het gaat je goed in Madrid.


    Maak melding
  3. Weer een blaka man die furore maakt. Waar blijven de hindoestanen en de chinezen en de javanen en de indianen? ze hebben allemaal zo’n grote mond over die luie zwarten, maar de eerste van hen die op het hoogste Europese niveau voetbalt, moet nog geboren worden. Dankzij onze zwarte jongens maakt Suriname naam in de wereld.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES