zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNa drie jaar climax in 'Metselmoordenzaak'

Na drie jaar climax in ‘Metselmoordenzaak’

-

Does Travel - naar Suriname

Den Haag werd drie jaar geleden opgeschrikt door een bizarre moordzaak. Op 12 augustus 2004 werden Jeroen Dekkers (24) en Rob Mahabier (25) in een woning aan de Haagse Cartesiusstraat vermoord. Ruim een maand later trof de politie hun lichamen aan, ingemetseld achter een muur, waardoor al snel werd gesproken over de ‘Metselmoordenzaak’. Na drie jaar, waarin nog niemand is veroordeeld, nadert de zaak zijn climax schrijft De Telegraaf.

Een dag na de vondst arresteert de politie de 35-jarige Hindoestaanse Surinamer Soenil D. en zijn 58-jarige vader Bidjaipersad D. In India wordt de 35-jarige Aniel D. opgepakt. Hij zou betrokken zijn geweest bij de moord. In totaal heeft justitie nu negen mensen aangehouden in deze zaak.

Op 21 augustus nadert de climax en moeten Bidjaipersad en Soenil waarschijnlijk voor de laatste keer voor de rechtbank verschijnen. Ook twee andere mannen, Taras K. en Angierpersad G., komen voor. Zij zouden zijdelings bij de zaak betrokken zijn. Op dezelfde dag dient een pro formazitting in de zaak van Aniel.

In een uitgebreid artikel plaats De Telegraaf de feiten van de Metselmoordenzaak op een rij.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES