dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit NederlandRoyston Drenthe stapt naar arbitragecommissie

Royston Drenthe stapt naar arbitragecommissie

-

Does Travel - naar Suriname

In navolging van Luis Suárez en FC Groningen dreigen ook Royston Drenthe en Feyenoord op korte termijn voor de arbitragecommissie van de KNVB te moeten verschijnen. De 20-jarige middenvelder wil een arbitragezaak aanspannen tegen zijn huidige werkgever. Drenthe hoopt zo een transfer naar Real Madrid afdwingen schrijft het Algemeen Dagblad.

De kampioen van Spanje heeft al een tijd interesse en is met een bod op Drenthe gekomen. Dat is door de clubleiding van Feyenoord echter niet hoog genoeg bevonden. Drenthe heeft mr. Harro Knijff gisteren opdracht gegeven een spoedarbitrage aan te vragen. Normaal gesproken dienen spoedarbitrages een week nadat de KNVB het verzoek daartoe heeft binnengekregen.

Drenthe zelf wil niet inhoudelijk reageren op zijn stap. ,,Ik kan en wil niks zeggen nu, alleen dat Harro Knijff mijn advocaat is,’’ aldus de speler, die verder nog wordt bijgestaan door spelersmakelaar Sigi Lens. Het bod van Real Madrid bedraagt 12,5 miljoen euro; Feyenoord wil alleen bij een flink hoger bod eventueel onderhandelen meldt de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Pinto mi boi waar dient dan een contract voor? Dit is een overeenkomst die Drenthe met zijn volledig verstand heeft getekend.
  Ik denk dat zijn nieuwe makelaar de tekie njang van enkele honderduizenden euo’r reeds in zijn 2 ogen zit flikkeren. Zij maken het ventje kapot.


  Maak melding
 2. Nou er is hoop voor drenthe ..moengo tapoe van ronny misschien wat voor hem 17 mil srrddd.

  Uitgefloten door feyenoord support ..bigi thing in suriname word tog niks met hem…

  SEEDORF IS THE MAN…. respect.


  Maak melding
 3. Ouders van Drenhte die denk doekoe,sss weg met bakra,s slapend geld verdienen..echt een kut surinaams mentaliteit..FEYENOORD kan je maken en breken… zijn mijn woorden.


  Maak melding
 4. Goed hoor Drenthe, ga voor het grote geld want niemand kan in de toekomst kijken
  Er zijn voorbeelden genoeg (Richard Knopper) kon naar Vallencia een jaar of 5 geleden toen hij bij Ajax speelde, maar Ajax vroeg zoveel dat ze afhaakten, waar speelt hij nu Ado-Denhaag (eerste divisie) en is niet eens basis speler moet hard werken om te overleven terwijl hij nu financieel onafhankelijk had kunnen zijn.vd Meiden v Ajax komt ook uit ee arm gezin, hij koos wel voor het geld en ging v Ajax naar Inter, hopells mislukt maar financieel zit de fam goed voor de rest v hun leven.
  dus Drenthe je hebt gelijk ga voor het geld en zorg dat je ouders en fam positief er van genieten, en jij gaat het maken want jij kan echt wel voetballen.
  Ik wens je heelveel goeds………


  Maak melding
 5. Royston , tjago doro, no spang nanga tra sma(joe egi kondremans) sang gi yu negatief kritiek. Disi na yu tori, grabu sang yu mang grabu, mi booi. Ga spanjoro kondre go meking leki ding tra kondremans fu unu. No spang.

  AWAJ


  Maak melding
 6. Gelukkig zijn jou woorden of wat jij denkt niet belangrijk Parbo, jij bent een leeghoofd of te wel een slavendrijver of redi-moesoe
  Feyenoord gunt Drenthe niet, waarom geven ze hem dan niet een verbeterd contract? nog geen 1.5 ton per jaar verdient hij bij Feyenoord, en bij Real kan hij 10 keer zo veel verdienen nl 1.5 miljoen per jaar. Hij zou gek zijn om te blijven, de Cler, makaay vBronkhorst verd. allemaal meer dan een miljoen per jaar, niks er op tegen maar als je Drenthe wil behouden geef hen dan een loyaliteits vergoeding zo als ze dat noemen.
  Parbo je bent gewoon jaloers op de Surinamers met hun tallent dat ze van God hebben gehad.


  Maak melding
 7. Hij heeft inderdaad een contract getekend met zijn gezond verstand toen,maar nu is zijn market-value heel veel hoger dan dat.
  Die jongen doet hetzelfde dat de grote clubs doen ,wanneer ze spelers contracten ontbinden ,als Feyenoord dat niet zo leuk vindt dat hij weg wilt ,dan maar gewoon meer betalen,breek zijn contract open en betaal hem meer,zoniet laat hem gaan .


  Maak melding
 8. ik ondersteun de stelling van moimisie.
  het zijn net aasgieren de voetbal makelaars
  het is niet zeker of die arme jonge drenhte speel minuten krijgt bij reaal of uitgeleend wordt .
  in dat geval doet hij er goed aan om eerst een jaar te tonen bij feyenoord hoever hij is.
  maar zoals eerder gezegt is spelers makelaars doen alles om er financiel er beter van te worden denken niet aan de speler noch familie ik wens je heel veel sterkte en hoop dat het goed met je gaat maak niet uit wat je beslist jonge


  Maak melding
 9. Frank en Ronald de Boer zijn in 1998 ook naar de arbitragecommissie gestapt toen ze van Ajax naar Barcelona wilden. Toen hoorde ik niemand daarover zeiken. En nu schreeuwen sommige Surinaame betweters het hardst. Zielig. Royston doe je ding!


  Maak melding
 10. Inafsabie
  Beste , dit waren mannen van ruim 28 – 29 jaar .
  Royston is sportief te jong , hij kan beter even wachten , 1 a 2 jaar .
  Uit financieel oogpunt bekeken , en enkele jaren bankzitter worden , moet hij het doen ,
  heel veel geld en direct , tot zijn achter kleinkinderen financieel onafhankelijk .

  Of geld dit allemaal waard is , zien wij over enkele jaren wel , geld is heel leuk en handig , maar of het echt gelukkig maakt weet ik niet .

  Bogarde ; dat is een andere zaak , die had alles al mee gemaakt , de laatste jaren van zijn voetbal loopbaan , lekker 4 jaar lang ontvangen zonder te voetballen , niet leuk maar wel erg handig .

  Helaas Royston is pas +/- 19 a 20 .
  Te jong nog , om bankzitter te worden van het grote !!!! Real Madrid .

  * maar ja , heel veel geld verdienen en bankzitten 4 jaar ! ook niet gek natuurlijk .
  * of hij er verstandig aan doet weten we pas over 4 a 5 jaar .
  * Familie is wel dan direct pikobello

  * Royston heb je nog een zus !! zullen menig vragen ????????


  Maak melding
 11. Mensen als je geen verstand van voetbal en of de voetbalwereld hebt, hou je reactie dan voor je zelf, maar doe je niet slimmer voor dan je bent.

  moimisi
  parbo
  tof
  Drenthe je hebt gelijk jongen, wat je vandaag kunt pakken, w8 nooit tot morgen
  Vlaar is ook door middel van een arbitragezaak bij Feyenoord gekomen van AZ
  de vraag prijs van Feyenoord staat niet in verhouding met zijn sallaris of zijn contract
  en ik ben blij met Sigi Lens, die is al binnen dus voor het geld hoeft hij het niet te doen, die heeft spelers als vBronkhorst, Cocu, Melchiot, Bogarde, Ooiers,
  Wie kent de tijd toen Seedorf weg ging?? viel ook iedereen over hem heen (zelfs v Gaal) dat hij te jong was.
  De broeders de Boer, wiskce en Blind waren de groot verdieners bij Ajax, maar Kluyfert, Davids, Reiziger, Bogarde, Finidi Gorge, Kanu, die kregen wat zakgeld tot dat ze het licht zagen.
  Dat is nu nog zo Emanuelson, bv krijgt nu nog zakgeld vergeleken met Snyder, Heitinga, Huntelaar.
  Drenthe gaat het maken, Messi is ook nog geen 20 jaar, en met al die sterren van Real kan Drenthe alleen maar beter worden.
  vBasten die droomde ook altijd om miljonair te worden en niet om de beste te worden.


  Maak melding
 12. Die Fayanoord heeft Royston in haar greep.De club(groot bedrijf) heeft ook belang in de uitverkoop van haar spelers.Het gaat hier niiet om een paar centjes,maar miljoenen euro’s.
  Veel wijsheid en nog meer suk6 ,Royston!


  Maak melding
 13. Vergeten jullie niet dat Dhr. Lens degene is geweest die er voor gezorgd heeft dat de zwarte jongens bij Ajax (in de tijd van Kluivert, Edje en zo)evenveel gingen verdienen als die witte voetballers. Je mag makkelijk lullen maar gooi niet zomaar met modder als je geen weet van zaken hebt.


  Maak melding
 14. damsco even een opheldering
  even terug in de tijd staat stil bij voetbal seizoen 2006/2007 waar was feijenoord en waar was drenhte?
  natuurlijk ben ik blij dat surinaamse jongens het goed doen op voetbal gebied. maar wie geef hem de garantie dat hij speel minuten krijgt. en als je niet speelt wil niemand je . Ook daaraan gedacht of ???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES