Uitreiking Kwakoe Literatuurprijs 2007

1

Vandaag wordt de winnaar van de Kwakoe Literatuurprijs 2007 bekend gemaakt. De jury heeft dit jaar 7 deelnemers aan de Literatuurprijs genomineerd voor een eerste, tweede en derde prijs, aanmoedigingsprijzen en eervolle vermeldingen.

De genomineerden zijn: Willy Alberga, Jaime Donota, Anita Plowell, Sukarmi Mitro, Eunice Fernand, Rihana Jamaludin en Irmgard Iddekinge. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op zaterdag 04 augustus 2007 omstreeks 17.00 uur door de voorzitter van de jury mw. Hèlen Burleson-Esajas in de Manifestatietent.

De stichting Kwakoe Events organiseert voor de negende keer de Kwakoe Literatuurprijs. Het thema van het Festival is: Feel The Thythm of Diversity at Kwakoe. In de totale programmering van het festival wordt dit thema zichtbaar gemaakt. Dit geldt ook voor de Literatuurprijs 2007.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.