Nederlandse top artiesten naar Suriname

3

De Nederlandse ‘Urban’ artiesten Lange Frans & Baas B, Fouradi, Lloyd de Meza, Deejay Kid, Brutus, Crown en dansgroep D-Fine treden op tijdens ‘Summer Jam 2007’ van Big Entertainment. Zij staan 24 augustus op het podium van Flamboyant Park in Paramaribo te Suriname en steunen zo het muziekfonds van Big Entertainment.

Een belangrijk onderdeel van Summer Jam 2007 zijn optredens van divers opkomend talent uit Paramaribo zelf. Tevens gaat een x bedrag per toegangskaartje naar het muziekfonds van Big Entertainment, dat jong muziek talent uit diverse landen gaat empoweren.

Het muziekfonds van Big Entertainment maakt een connectie tussen jongeren mogelijk. Muziek is een universele taal, waardoor jongeren wereldwijd de kans krijgen elkaars culturele achtergrond en artistieke expressie te ervaren. Of je nu opgegroeid bent in Amsterdam, Paramaribo, Cayenne, Rabat of Georgetown, jongeren hebben overal dezelfde dromen. In het kader van het muziekfonds komt een jongeren dansgroep uit buurland Guyana naar de Summer Jam 2007 om hun talent te tonen.


3 REACTIES

 1. O, dus Suriname is toch nog ergens goed voor!!

  Ben benieuwd of zoiets de kans zal krijgen om te organiseren voor artiesten uit oa Suriname maar dan in Nederland.

  Wel leuk kunnen enkele van ze zelf ervaren hoe Surinamers leven ipv van te voren te oordelen.

  Maar ja aan de andere kant als ze die huizen daar zien zullen ze zeggen dat iedereen in het land een bolletjes slikker zijn.


  Maak melding

 2. Ik ??????? als een surinamer zou heel graag zien hoe de afgestudeerde jongeren van suriname het land op zn orspronkelijke manier te kunnen krijgen??????
  Het moet afgelopen zijn met het vooroudersdenken zijn en laten wij met zn allen een betere toekomst te gemoet zien van onze suriname.

  lobi sranang


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.