Eigenaren juwelierszaak niet schuldig aan explosie

5

Vier jaar na de gasexplosie in de Herman Costerstraat, waarbij twintig mensen gewond raakten en een appartementencomplex werd vernield, zijn de twee verdachten vrijgesproken. De rechtbank vindt dat er onvoldoende bewijs is dat de eigenaren van de Surinaamse juwelierszaak waar de gasexplosie ontstond, schuldig zijn aan de explosie schrijft Het Algemeen Dagblad.

De explosie werd op de drukke zaterdagmiddag van 28 juni 2003, vlak bij de Haagse Markt, veroorzaakt door een lekkende gasfles in de kelder van de juwelierszaak. Het gas, dat door illegale werknemers werd gebruikt bij het omsmelten van goud, hoopte zich op en explodeerde.

De bewoners van het bovengelegen appartementencomplex konden niet meer terug naar hun huizen. En een aantal gewonden was en is er nog steeds slecht aan toe. Een vrouw is voor het leven verminkt, zij heeft over haar hele lichaam ernstige brandwonden. Een ander slachtoffer is invalide geworden.


5 REACTIES

 1. Gelukkig maar, want wat zou Wilders, weer tekeer gaan tegen het volk die de ene ker Nederlander is en de andere keer Surinamer, daarom zijn Chinezen echt gelukkig want ze zijn het enige volk die ongeacht in welk land ze wonen , toch Chinees blijven.


  Maak melding

 2. Ik zat altijd te lunchen in die turkse zaak ernaast die is er helaas niet meer dankzij die explosie. Maar ben wel blij dat ze ‘not guilty’zijn bevonden.
  Het zijn hindoestanen (ik ook) en het was een foutje, daarom.


  Maak melding

 3. De ene keer Surinamer zijn en de andere keer Nederlander,hebben de allochtonen van Surinaamse afkomst zelf gecreeerd,de Nederlanders,lees regering of kamerleden hebben ons altijd gewoon als Surinamers en de laatste jaren als allochtonen betiteld,zo ook de Antillianen,die zijn nog steeds onder de Nederlandse vlag,maar worden nooit Nederlanders genoemd,altijs gewoon Antillianen pfffffffffffff.

  Ik heb er geen last van,al ben ik hier geboren en getogen ik ben en voel me SURINAAMSE,alleen op papier word ik als Nederlandse gezien.

  Goed voor de eigenaren en heel ,heel erg voor de slachtoffers,jammer dat er illegalen in spel waren,deze rechter is echt een rechter en lette niet op afkomst or what so ever.


  Maak melding

 4. Dat mensen namen illegalen in dienst en speelde de gegevens naar de vreemdelingen-politie.Eveneens een ZUS van de SRANANGMAN WOJO (IN DE BUURT VAN DE HAAGSE MARKT)die nam ook illegalen in dienst en speelde de gegevens door aan de vreemdelingen-politie. Verder raad is hoe die afliep???? Hoeveel goud heeft de mevrouw nu over???

  Dag


  Maak melding

 5. Het is een schande dat deze mensen zijn vrij gesproken!Waar moeten de slachtoffers nu hun RECHT halen?Deze familie is een grote criminele familie!De zwager van deze man en vrouw,heeft jaren in de gevangenis gezeten voor drugs smokkel.Juist,het is de man van die vrouw, van de winkel”SRANANGMAN WOJO”.
  De moeder van deze kinderen,is een GROTE VOODOOVROUW.Dus zij zal met haar voodoo wel voor gezorgt hebben,om de rechter tot deze uitspraak te dwingen.De zoons en dochters van deze voodoovrouw,zijn allemaal criminele.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.