Home Onderwerpen Justitie en politie Aanhouding in Suriname voor schietpartij Rotterdam

Aanhouding in Suriname voor schietpartij Rotterdam

9

Een 28-jarige man uit Amsterdam is in Suriname aangehouden voor betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in Rotterdam eind april. De man werd donderdag in opdracht van de Nederlandse autoriteiten door Surinaamse en Rotterdamse rechercheurs opgepakt. De verdachte wordt uitgeleverd aan Nederland, meldt de politie.

Bij de schietpartij in een woning aan de Oost-Sidelinge kwam een 25-jarige Rotterdammer om. Een ruzie in de woning van het slachtoffer was waarschijnlijk de aanleiding voor het wapengeweld. Op straat werd een 42-jarige man uit Arnhem zwaargewond aangetroffen.

In de zaak zitten op dit moment nog vijf anderen vast uit Rotterdam, Nijmegen, Arnhem en Doetinchem.

9 REACTIES

 1. Opete Kromanti
  Goede zet van de regering.op hangen dit soort beesten die denken hier in nederland te kunnen handelen als judge ,jury en exequsener,en zich daarna te kunnen verschuilen in hun vaderland.A team schiet eerst nog zijn poten kapot en lever hem dan uit.als je een ander het recht omtneemt om te leven heb je daartoe ook geen recht.Die mother fu**r die!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 2. moimisi
  Na misdaad trachte hij te schuilen in sur. waar het stikt van de criminelen. Jammer dat er een minister is (Santhoki) die hieraan niet wil meewerken. Ik zou zeggen laat hem zijn straf uitzitten te santo boma.
 3. Adop
  En die moorden die in suriname gepleegd worden door Nederlandse staatsburger? Mogen surinaamse recherches ook Op Nederlands boden opereren? of is dit eenrichtingsverkeer? Typisch iets voor die schoothondje van nederland? alles wat nederland wil wordt uitgevoerd. Maar niks in suri belang Waarom pakt suriname Hugo N. niet op die dat guyanese meisje vermoord zou hebben? Sandoppie is duidelijk een vuile nsbér verrader eerste klas van suriname Zo iemand moet je zijn ballen aan een satestok reigen.
 4. Jerry
  mr santoki adop heeft gelijk als het gaat over aanhoudingen zouden wij ook het recht hebben om verdachte su in nederland door su agenten op te sporen en aanhouden ,dat zal zeker niet gebeuren want ze (ned) weet het altijd beter en accepteren niet dat andere agenten op ned bodem komen opereren die toesteming zal su nooit krijgen.
 5. Marron
  ""Zo iemand moet je zijn ballen aan een satestok reigen(adop)"""" Mag het ook een andere stok zijn, satéstok klinkt een beetje onsmakelijk.. Marron
 6. toet
  Precies wat ik denk,Adop. Suriname heeft nooit om de uitlevering van Hugo N.gevraagd,Peter R.De Vries heeft het geprobeerd,maar jammer genoeg kreeg hij nul op het rekest.Dat hele ding van Hugo N.stinkt,hij is gewoon vrijgelaten door justitie klaar uit. Suriname kon een deal sluiten met Nederland,Hugo N. tegen deze misdadiger,hahahaahha wishfull thinking mijner zijds,daar zijn de Surinaamse autoriteiten veels te LAF voor en dansen maar naar de pijpen van BAAS Nederland pffffff.
 7. Neus
  @Adop Jij hebt dus liever dat SU een verzamelplaats van gezochte moordenaars wordt? Begint het al aardig op te lijken!
 8. boy
  jullie hebben ,t over hugo n, er zijn heelveel die uit de cellenhuis in su zijn gevlucht en hier in nl lekker leven.iedereen weet het maar niemand doet wat.
 9. Adop
  Beste lezers, Het is toch overduidelijk dat die sandoppie alleen maar nederlandse belangen behartigd. Hij is zo goed afgeschermd dat als hij naar Nederland komt hij in nederlandse kringen ontvangen wordt als een held natuurlijk op kosten van de nederlandse staat. Waarom vraagt nederland geen uitlevering van die bolletjesslikkers met nederlandse paspoorten? Waarom hebben ze eigenaar van Yokohama niet uitgeleverd aan suriname? Een rasechte surinamer wordt i.o.v. Nederlandse autotiteiten in suriname opgepakt en meegenomen naar Nederland. IS toch te triest voor woorden. Deze saka saka dwerg houdt van blanke onderdanigheid.