dinsdag, november 28, 2023
HomeNieuws uit NederlandWilders: Surinamers straf uitzitten in Suriname

Wilders: Surinamers straf uitzitten in Suriname

-

PVV-leider Geert Wilders wil Surinamers en andere niet-Westers allochtonen, ‘ongeacht of zij wel of geen dubbele nationaliteit bezitten’, hun straf laten uitzitten in het land van afkomst. Nederland zou hiertoe verdragen moeten afsluiten, om te beginnen met Suriname, Marokko en Turkije’, aldus Wilders.

Wilders doet deze uitspraak in zijn nieuwste column op Geenstijl. Daar begint hij zijn column met “Vorige week werd in Almere taxichauffeur Henk Schuurman door drie beesten van Surinaamse afkomst doodgestoken”.

Als andere oplossingen van het probleem noemt Wilders hogere minimumstraffen, strafkampen en meer agenten op straat.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

68 REACTIES
 1. * Wilders
  Joe M %@%^^&$%&^%**%&%( = Scheldwoord ]

  Wilders is bezig met het opgang brengen van een grote rassen oorlog in Nederland .

  Wegwezen met die gast ;


  Maak melding

 2. hoe zou dhr WILDERS het vinden als zijn familie als beesten genoemd zou worden.hij is klaar met de marokanen en nu begint hij met de sur.het is niet goed te praten wat er gebeurd is.maar hij hoeft dat niet zo uittedrukken.


  Maak melding

 3. als ze surinaams paspoort hebben ok, maar een NL paspoort?? weet mister wilders niet dat de meeste surinamers in nederland zijn geboren?? dus hun gedrag ook in nederland geleerd hebben? Vuile racist, Hij mag wel in een surinaams cel


  Maak melding

 4. Hi Wilders, met je oerlelijke kop. Ik ben geen crimineel en zal dat nooit worden, dus het treft me niet. Maar als je dan toch bezig bent om criminelen te straffen naar Surinaamse maatstaven, kun je ook een voorstel doen dat ik de belasting(en) die ik in Nederland betaal ook naar Surinaamse maatstaven betaal? Je bent toch een consequente kerel? Of toch niet.


  Maak melding

 5. Geert wilders je bent zelf een van de grootste beest een witte rat in het kabinet,niet dat ik goed keurt wat gebeurd .Is wilders zeker als het Surinamers zijn ik ben benieuwd,laat hij zijn haardracht minderblonderen hij is ook een allochtoon, als wilders dat zo graag wil dat arrestanten in land van herkomst hun straf moeten uitzitten dan zou hij geld op tafel voor Suriname moeten smijten om gevangenissen te bouwen heeft hij niet gehoord hoeveel arrestanten in een cel zitten zaaksel,heeft hij gehoord hoe ratten die op wilders lijken over gedetineerde gaan dat arrestanten de kans hebben de ziekte van wijl op te lopen als gedetineerde de nederlandse nationaliteit hebben en ook hier geboren zijn kan je ze onmogelijk weg sturen creeer werk voor deze lui,s gek je had dat kunnen neer schrijven wat je in jou main hebt om minderen hang jongeren te hebben, creeer buurthuizen waar ze hun agressiviteit kunnen kwijtraken of iets dergelijks schrijf iets nuttig in jou colums
  GEK
  akuba


  Maak melding

 6. Volgensmij is er ook een andere versie van het verhaal van het doodsteken van Schuurman. Die barbaar dacht dat hij even een paar “Surinamertjes” zou aftuigen omdat hij vermoedde dat ze een ei op zijn voertuig hadden gegooid(terwijl het heel iemand anders was). Eindstand, woeste barbaar gedood door “Surinamertje” van 15 Whoehahaha!


  Maak melding

 7. Het is hoe je tegen een bepaald onderzoek aankijkt. Is het representatief? Nee.

  Doe bijvoorbeeld een onderzoek naar alle zedenmisdrijven(verkrachtingen en moord)in Nederland. Maak dan een onderscheid in etniciteit. Ik verzeker je, dan komen de allochtonen praktisch niet in beeld.


  Maak melding

 8. Wilders is zelf buitenlander. Hij is van indonesiesche afkomst. Hij heeft een grote bek, omdat hij veiligheidsmensen om zich heen heeft. Een ieder vindt het erg wat er is gebeurd. Ik ga er vanuit dat ook de ouders van de jongens het incident vreselijk vinden.


  Maak melding

 9. Het waardeloos figuur heeft weer gesproken. Ik vraag me af hoe hij al die autochtone kinderverkrachters noemt. Dan houdt hij liever die vieze scheur van hem dicht.


  Maak melding

 10. ja men roep ons om terug naar su tegaan om te helpen dat land op poten te zetten maar zelf daar worden wij niet goed behandeld wij hebben geen voorkeur daar maar andere volkoren wel en niet om weg tedenken dat su veel aan ons profiteerd


  Maak melding

 11. Stop Wilders voor een paar weken in de Santo Boma en laat hem flink geb**ld worden, dan lult hij vast anders over allochtonen vuile bleekdweil met je lelijke rotkop dat je bent.


  Maak melding

 12. Wilders From CB&I Steek je tong uit hoe dik is de kaas,Schrap even erop en ruik even of het goed ruikt, zoniet dan ben jij dat, wat je ruikt.10% van de Ned.Zijn racisten.Wij Surinamers moeten ook nu met moslims gaan samenwerken.Want deze racist is haat aan het zaaien waarom moeten wij dit pikken? Als een moslim wat doet veroordeeld deze krotekoker alle moslims ,En nu zijn wij bloed echte Trotse zuivervolk onder de haten mes van CB&I.


  Maak melding

 13. “Neem even verpozing.
  Dan kom je tot het inzicht hoe dwaas je je hebt uitgesloofd. Leer zwijgen,Dan ga je merken dat je te veel gepraat hebt.
  Wees goedhartig ; Dan ontdek je dat je over anderen te streng hebt geoordeeld.”
  Dus; Geert,let op je woorden.

  Pacheko.


  Maak melding

 14. Suriboy

  Net zo min als in Suriname wordt ook hier niemand aangeleerd om een ander te doden. Wie dat wel beweerd maakt zich volkomen belachelijk en hoort hier niet thuis. Wie een willekeurig iemand in zijn rug aanvalt en doodsteekt is een beest, en is het leven niet waard. Jammer dat we hier de doodstraf niet hebben.


  Maak melding

 15. @McLoyd

  Ik zou heel graag willen… Garanderen jullie het daar dan dat ik in Suriname dan niet als 2e-rangs burger wordt aangekeken, omdat ik om wat voor reden dan ook Su heb verlaten? Ik heb dat namelijk meegemaakt en genoeg verahlen aangehoord van andere Surinamers in Nederland. Waarom zou ik één vorm van discriminatie verruilen voor een andere? Wat Geert van mij denkt maakt me niks uit, maar als ik door mijn eigen volk zo behandeld wordt…


  Maak melding

 16. Typisch een uitspraak/gedachtengang van een opportunist(WILDERS) die op deze wijze weet dat hij simpele blanken of (potentiële) racisten aan zich weet te binden door telkens af te geven op welke groep minderheden dan ook. Een volgende keer heeft hij het misschien over Poolse Beesten (of toch niet omdat dat probleem dezelfde kleur als hem heeft).

  Wel frapant, als een autochtone Nederlander (weer begrippen die enkel de mensen verzinnen die het woord APARTHEID hebben geïntroduceerd) ZINLOOS geweld pleegt (Meindert Tjoelker e.a.) dan hoor ik nimmer iets over Nederlandse (Blanke) BEESTEN, die eventueel naar een eiland gedeporteerd moeten worden. Kennelijk maakt het BLONDIE WILDERS dus enkel uit of de dader NIET BLANK is of een NIET westerse allochtoon.

  Laten wij ons niet te druk maken. Het toekomstig GROTE probleem heeft geen kleur want het komt uit POLEN. Naïeve Nederlanders denken acht dat alle blanke Europeanen dezelfde cultuur of gewoontes opna houden. Daar komen zij dan gauw achter.

  Verder is het uiterard triest dat 3 minderjarige knullen (wit,geel, bruin of zwart) zo’n trietse daar begaan,en dat moet gewoonbestraft worden. Period.

  Zolang een mens enkel kan blijven denken in kleur, ras, geloof, geeft dat enkel aan dat de persoon ergens toch sterk onderontwikkeld is.
  Leer elkaar als MENS zien domme BLONDE HOND om het maar eens in zijn(WILDER’S) bewoordingen te uiten.

  Enne Wilders just now: No matter what youhope the world around you is changing rapidly en dat is onomkeerbaar. Ook Nederland verandert of hij het nou leuk vindt of niet.


  Maak melding

 17. mensen die anderen vermoorden mogen wat mij betreft wel beesten genoemd worden. maar Geert Wilders is zelf een beest, daar heeft hij zijn naam aan te danken “Wild beest”= “Geert Wilders” en hij ziet er ook als een beest. Geert was vroeger een bescheiden man, Hans Dijkstal zei laatst op tv, “ik weet niet wat met hem gebeurd is.
  Ik weet het wel. de geest van Theo v Gogh is in hem gekropen, daarom is Geert nu een combinatie van een Beest, die anatomisch een beetje (echt een beetje maar) menselijke vormen heeft aangenomen, maar zich gedraagt als een didibri. dus Geest Beest = Geert Wilders.
  McLoyd ( ik hoop niet Cynthia McLoyd) is gestoord. hoe wil je mensen in de cel het land laten opbouwen. laat je slapende president maar de regels die ex-surinamers het onmogelijk maken en hun een mensonwaardig gevoel geven als ze echt komen om het land op te bouwen, eerst aanpassen


  Maak melding

 18. Wilders is een gestoorde witte Nederlander
  hij weet zelf niet waar hij vandaan komt,vuile vieze rasist, dat zo iemand in het parlement zit kan ik me niet voorstellen, weg met die man.


  Maak melding

 19. Vereniging Surinaamse Nederlanders (VSN) heeft aangekondigt aangifte tegen Wilders wegens aanzetten tot racisme en rassenhaat te zullen gaan doen bij de officier van justitie.


  Maak melding

 20. hij heeft inderdaad de moslims met rust gelaten en nu zijn wij su aan de beurt mischien wil hij zien waar wij toe instaat zijn omdat hij inderdaad met body gaurds rond loopt en nergens zijn oer lelijk gezicht kan laten zien omdat hij dan ten dode staat geschreven ik laat jou en je lelijke kop aan de natuur over en de natuur zal jou oer lelijke kop zuiveren “FUKING RASIST”


  Maak melding

 21. Beste lezers ,surinamers het is hinderlijk te horen en te lezendat een grote sukkel zo praat over ons als surinamers maar dit heeft mij aan het denken gezet en ik kom tot de volgende conclusie “DE RASIST WILDERS HEEFT GENOEG VAN HET LEVEN EN HOOPT DAT IEMAND Z,N KOP VAN Z,N NEK SCHIET VANDAAR DE RASISTISCHE UITSPRAKEN TEGEN DE TOFFE BEVOLKINGS GROEPEN EN EEN VAN ZE IS EN ZIJN SURINAMERS”


  Maak melding

 22. Mensen laat je toch niet zo opnaaien door die achterlijke debiel. Geert Wilders, als je een vent bent, probeer slechts eenmaal de daad bij het woord te voegen. Pak een keer een Marokkaan op straat in de kraag. Zeg een keer op straat tegen een Surinamer, face to face, dat hij hier niet thuis hoort (hopelijk tegen mij). Je weet dan hoe snel het gebeurd is met je gebler. Lafaard!


  Maak melding

 23. Weer schapen verkracht door Hollandse beesten.Wie zijn nou beesten? Surinamers niet want die zijn geen paarden,Ezels,geiten,Honden neukers.Volgens mij komen veel Limburgers in inrichtingen terecht voor sex met honden? Wie zijn bijdeze de echte beesten?Limburgers of Surinamers.Jammer dat de kolenmijnen dicht zijn anders had Wilders daar met zijn eigen beesten kunnen werken, want zijn herzenen zijn vervuild met koolmonoxide, daardoor is hij dement aan het worden.Ik denk niet dat er ooit een tandenborstel op zijn tong is geweest voor de kaas. Zoals al die beesten, Tingie movo daarom kan hij beter zijn bek dicht houden want Surinaamse G**o ruikt veel beter als bakra movo.Stelletje racisten.Zo dachten ze ook tijdens de slavenij en emigratie van hindoestanen .


  Maak melding

 24. Weet Wilders wel dat hij ook een allochtoon is ? Waar komt hij vandaan ? Wij zijn allemaal Afrikanen geweest ,dus hij ook ,maar welke omzwervingen hebben zijn voorvaderen gemaakt ? Ik dacht dat hij behalve veel haar ook veel hersenen zou hebben ,maar helaas is dat niet zo .


  Maak melding

 25. Ie jaaaaaaa en nu zijn de Surinamers aan de beurt,Wilders heeft altijd al afgegeven op de allochtonen,maar de Moslims genoten zijn voorkeur ff.Maar opletten mensen, Wilders heeft wel 9 zetels weten binnen te halen,over 4 jaar,bij nieuwe verkiezingen moeten jullie niet raar opkijken als hij de 2e of 3e partij wordt.De blanke Nederlanders zitten te smachten naar zo een volksmenner.
  Zie daar,Wilders heeft het over Surinamers en geen Nederlander of SuriNed.En dat probeer ik steeds duidelijk te maken hiero,noem je zelf een Surinamer ipv Surined of Nederlander,de EK-gangers(Surinamers) hebben dat heel goed begrepen.

  Als je,als een Surinamer naar Suriname gaat,kijkt niemand je weg,ga je bigi,allesbeterweterspelen,omdat je zg uit paradijs Nederland komt,ja dan word je weggebonjoured,Surinamers uit Nederland(uitzonderingen daargelaten)hebben er een weet van om zich beter veel beter als de ingezetenen van Suriname voor te doen.Ik heb het meegemaakt,dat ze de mensen daar als 2e zelfs 3e rangsburgers behandelen,dus doe wat aan je houding als je terug wil keren naar Suriname.Ik heb absoluut nooit geen problemen,als ik daar op vakantie ga,ik doe normaal en niemand die weet dat ik uit Nederland kom,tenzij ik het zelf kenbaar maak of wil maken.Nog 2 jaar en ik ben voorgoed terug in me geliefde Suriname,al ben ik hier geboren en getogen,heb me nooit geen illusie gemaakt dat ik Nederlander ben,gelukkig maar.

  Tegen het gedrocht Wilders :en hoe noem je die slavenhouders/drijvers,de Blanken die de Indonesiers hebben uitgemoord,de Nederlanders in Afganistan en Irak????????????Juist ja ,BEESTEN van het ergste SOORT.


  Maak melding

 26. Die Wilders had vroeger misschien eens pakslaagje gehad van een buitenlander die hij tot nu toe niet kan verwerken. misschien is hij getraumatiseerd. dus nu maar wraak nemen in plaats naar de psych of de psychi. kijk naar hem als hij praat, zo wraakzuchtig. alleen nederlanders met wraakgevoelens en onwetenden volgen hem. misschien is hij zelfs een agent van de mossad.

  suleyman jawa


  Maak melding

 27. Mensen toch. De heer Wilders is schaamteloos aan het generaliseren. En dat bewijst een onthullend gebrek aan onderscheidingsvermogen. En door Surinamers als beesten af te schilderen zegt meer over de geestelijke gesteldheid van de heer Wilders dan dat dit een basis biedt voor een discussie. Gewoon negeren.

  Johnny


  Maak melding

 28. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet en hij is zelf zwart.
  Wilders je bent zelf allochtoon en je vergeet je indonesische voorouders waarvan je je donker haar hebt geerfd.Je schaamt je ervoor en moet je het daarom BLONDEREN om voor Wit tegaan. Je wordt alleen maar uitgelachen,jou tijd komt wel,dat ze jou laten vallen.Maar ja, je kunt nog altijd naar je vrouws land.Hongarije,of Bulgarije,de boevenlanden,daar zul je flink worden uitgekotst.Wilders kent zijn eigen geschiedenis niet.BAH Hitler was ook zelf allochtoon,maar wilde alleen het Arische volk een kans geven.Ze hebben hem met MAN en MACHT uitgeroeid.


  Maak melding

 29. Toet je hebt GROOT gelijk. Ik voel mij Surinamer en geen Nederlander en ga ook voor goed naar mijn geliefde land terug. Driekwart ben ik al klaar voor vertrek.
  Ook ik pas mij aan in mijn land en heb ook nooit problemen gehad met de Sur. die daar woonachtig zijn. In tegendeel.

  Janny


  Maak melding

 30. “Wilders heeft gelijk. KOmen jullie allemaal terug naar Surianem om je land op te bouwen”.
  McLoyd

  Beste Mcloyd,
  Ben jij zelf bezig het land op te bouwen? Iemand die wilders gelijk geeft is nog erger dan wilders.


  Maak melding

 31. HAHAHAAAAAAAAAAAA, 1 berichtje over Wilders maakt zoveel los hier.Er moet zeker meer nieuws over Wilders komen, wordt deze site een beetje spicy HAHAHAAA.


  Maak melding

 32. 100% nee eens Toet. Surinamers houden niet van bounties, dus doe gewoon en laat je evisu en kilo’s zware gouden kettingen thuis als je naar Suriname gaat.

  Wilders moet een keertje op het kwakoeveld gaan lopen na zonsondergang (Rebenga styling)


  Maak melding

 33. wilders heeft volledig gelijk,immigranten die
  ontevreden zijn moeten in eigen land blijven
  dit land is van de witte nederlander,dus
  buitenlander aan passen of weg wezen,tegen
  die linkse idioten wil ik zeggen koop een enkele reis naar cuba,verraders!!!!!!!!!!!!!
  leve een schoon en veilig nederland ,vrij
  van linkse en antisociale idioten,leve geert wilders


  Maak melding

 34. ik keur het ook af wat die jongens hebben gedaan sukkel die ned die ook mensen mensen vermoorden die zijn engeltjes zeker he die geerd laat me je een ding zeggen jij bent de grootste beest die op deze aard bodem rond loopt in het kijk goed naar je zelf in de spiegel dat kan je niet he want die spiegel zelf wil je niet zien maakje niet druk je komt die beesten eens wel tegen stuk ongeluk voor de wereld joe m^^%%$$##**&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 35. lees dit maar even. en deze witte beesten lullen over intergratie

  Liever geen raar olijfsmaakje
  Reportage Van onze verslaggeefster Kim van Keken

  CALELLA – Naar de Nederlandse enclave Calella komen toeristen niet voor de culinaire verrassingen uit de Spaanse keuken.

  afbeelding Liever geen raar olijfsmaakje VIDEO
  En route: Calella

  Print
  Nieuwsbrieven
  E-mail dit artikel
  Meer over dit onderwerp
  Stuur me mail over

  UitlegDe oprukkende vette hap is een bedreiging voor de mediterrane keuken, vinden de Spanjaarden. Vandaar dat Spaanse politici gerechten met vlees, vis en veel olijfolie op de Werelderfgoedlijst willen plaatsen, in de ijdele hoop zo het ‘Middellandse Zeedieet’ te kunnen behouden.

  In de Nederlandse enclave Calella aan de Spaanse Costa Brava is echter weinig begrip voor die typisch mediterrane smaak. Zo weinig zelfs, dat ook Lijnie, de uitbaatster van de lokale bar Amsterdam, haar Hollandse clientèle verbaasd gadeslaat.

  Nauwelijks een uur nadat ze voet op Spaanse bodem hebben gezet, weten horden Nederlandse toeristen haar café te vinden. ‘Help! Ik heb mijn frikandelletje gemist’, roepen ze dan. ‘Tja, denk ik weleens’, zegt Lijnie, ‘je bent nog geen 24 uur weg uit Nederland.’

  Maar het zijn juist wel die klanten waar het café, dat sinds 1970 in Calella is gevestigd, goed op draait. Ze komen hiernaartoe voor de broodjes Hema-worst en kroketten. Het vertrouwde voedsel dus dat ‘gewoon’ is gebraden in boter en waar niet dat ‘vreemde’ olijf-smaakje aanzit.

  ‘Tussen al die paella en visgerechten door is een frietje lekker’, zegt Bert Janssen die met zijn kinderen en kleinkinderen in café Amsterdam dineert. Sowieso is hij geen fan van de Spaanse keuken. Veel te veel vis. ‘Ik eet wel eens een biefstukje en hoe heet dat andere ook al weer dat ik hier wel lust, vrouw?’

  ‘Een schnitzel, Bert.’

  Het is moeilijk iets typisch Spaanse te vinden in het kleine badplaatsje Calella, dat in deze tijd van het jaar wordt overspoeld met Nederlandse, Duitse en Engelse toeristen. De menu’s in de enige lange winkelstraat vertellen in vrijwel alle talen dat ook hier schnitzels zijn te vinden. En aan het strand wordt patat met gebakken ei geserveerd.

  Toch zijn ze er wel, de kleine Spaanse restaurants waar urenlang wordt getafeld met een karaf wijn. La Llar de Foc bijvoorbeeld, dat tegenover een Duitse biergarten ligt, probeert toeristen iets van de cultuur te laten proeven. Druk is het hier echter niet en de Catalaanse worst of de varkenswangetjes worden gemeden. Een Nederlands stelletje kiest uiteindelijk één van de drie pizza’s die de kaart biedt.

  Anne Bollen (17) is twee dagen geleden aangekomen in Calella en verorberde tot nu toe alleen nog tosti’s. Wat ze van de Spaanse keuken vindt? ‘Geen idee, ik hou niet van garnalen.’

  Haar vriendin Melany Wildenborg (18) legt het wat directer uit. ‘Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet.’ De twee eten het liefst een hamburger in het Hollandse jeugdbolwerk Hans en Grietje.

  Peter Bekers snackt vooral tijdens de vakantie, maar ‘alleen vanwege de kinderen’. ‘Spanje heeft een leuke culinaire keuken, ze hebben toch de tapas uitgevonden.’ Zijn dochter Bridget (14) is het daar niet mee eens. ‘Nederlands eten is veel lekkerder.’ Dus eet ze op vakantie vooral frietjes met satésaus.

  Volgens Jan, man van Lijnie en uitbater van bar Amsterdam, snappen de toeristen de Spaanse menu’s niet. ‘Ze weten niet dat een solomio gewoon een biefstukje is, vandaar dat ze op zoek gaan naar een Hollands café.’

  Lijnie noemt ook het aspect geld. Calella trekt met name de toeristen die met een goedkope busreis meegaan. ‘Snacken is veel goedkoper dan uitgebreid tafelen.’

  Tien jaar runt het stel (een oud-leraar en een oud-directiesecretaresse) deze tent nu. Maar nu staat Amsterdam voor de derde keer in 37 jaar weer te koop. Het frituren en koken in de gaarkeuken breekt een mens op een gegeven moment op. De twee zijn toe aan pensioen en aan lekker eten.

  Lijnie: ‘Ik ben gek op de Spaanse keuken. Vooral op de geitenellebogen en varkenswangen. Heerlijk


  Maak melding

 36. Nr. 44. je hebt gelijk om te zeggen dat Ned. van witte Nederlanders zijn. Hoe komen de Ned. dan aan thee, koffie, goud, bauxiet zilver en ga maar zo door.
  Dit alles wordt gebruikt door de witte Ned. die vandaag de rest van de andere culturen niet wilt.

  Vergeet niet alles is zo hypocriet. Ik heb de geschiedeins van herkomst van vele producten bestudeerd tijdens mijn economische lessen. En let op, de Ned. staan in de minderheid als het gaat om producten die zij zelf in eigen land hebben van origine.

  De molens komen oorspronkelijk ui China en de tulpen uit Turkye.

  Janny


  Maak melding

 37. als ik naar suriname emigreer,dien ik mij aan te passen aan de daar geldende wetten en regels
  en zal dat ook doen, ik verwacht dat surinamers
  het zelfde zullen doen in nederland,gewoon
  het land waar je naar toe emigreert,dien je te respecteren,dus niet roven stelen,parasiteren
  moskeen bouwen enz,dat vele immigranten dit
  toch doen,is allemaal de schuld van die linkse
  idioten,want zij hebben dit uitschot binnen
  gelaten,let wel ik ben geen rasist ,heb niets
  tegen goede buitenlanders doch het schorem
  moet je keihard aanpakken,op de reactie
  van 45,wil ik dit zeggen,je intelligentie
  schat ik in als dat van een kip,


  Maak melding

 38. Mensen dat we ons aan de regels moeten houden
  en de wetten weten wij want stom zijn we niet. Maar {beesten} zijn we niet dus
  waarom zouden we deze schijtbak in de belangstelling zetten nogwel op deze side.


  Maak melding

 39. meneer van zanten kunt u uw frustratie elders gaan uiten. hier zit niemand op u bekompen en voor de hand liggende redenaties te wachten. ga naar de site van de telegraaf. bent u onder gelijk gestemden.


  Maak melding

 40. Henk van zanten wat je nu uitkraamt moet je dan ook het lef hebben om dat te gaan doen op straat,zeg het zelf tegen die genen waarop je doelt,maar dat zal je zeker niet doen he lafbek.

  Zulke soort dombo`s als jij heeft het gedrocht Wilders nodig,want jou soort stemt enkel op Wilders om zijn racistische uitspraken,jij denkt niet verder ,als Wilders het voor het zeggen zou krijgen jonge dan zal je beleven dat hij niet voor jouw soort opkomt,de blanken uit de achterstandsgebieden,hij heeft jullie alleen maar nodig omdat jullie racistisch zijn voor de rest laat hij jullie vallen als een baksteen dong kaw joe.Maar volgens mij ben je geen blanke, ik bet my live on it.
  Maar als je toch een blanke zou zijn, jonge zijn alle geemigreerde Nederlanders dan zo braaf?Jullie hebben geen respekt voor je eigen ouders en familie,laat staan voor andere bevolkingsgroepen.


  Maak melding

 41. Van Zanten, ga maar eerst lekker een cursus “Nederlands schrijven” volgen. Je dom geblaat zonder punten, hoofdletters en verkeerde komma’s laat zien dat je onderontwikkeld bent. “Ik ben geen ‘rasist'”? Man, je kan het woord racist niet eens schrijven lul de behanger. Geen verrassing hoor, want iemand die zulke achterlijke uitspraken doet is dommer dan een kip (zonder kop).


  Maak melding

 42. henk van zanten,

  Eind jaren 50/begin jaren 60 zijn o.a. Marokkanen, Turken, Spanjaarden enz. naar Nederland gehaald, omdat jullie Holl(e)landers je te hoog voelden, het lage lonenwerk te doen.
  Met lage lonenwerk bedoel ik werken in een fabriek, werken als reiniger bij de Gemeenten enz.

  Als jullie Holl(e)landers je werk zelf hadden willen doen, dan zouden er vandaag aan de dag niet zoveel buitenlanders hier wonen.

  Had Nederland maar geen kolonies gehad overzee, ook dan zouden hier haast geen Surinamers, of Indonesïers, die overigens geen allochtonen zijn, hier een bestaan hebben opgebouwd.

  Zelfs een kip, zoals ik, heb nog enige kennis van de Nederlandse geschiedenis, jij helemaal niet.
  Dat is het verschil tussen jou en mij.

  Hoe wil Wilders mensen met een Nederlands paspoort,dat zij hun gevangenisstraffen in het land van herkomst gaan uitzitten, uitvoeren?!
  Velen van hen zijn zelfs in NL geboren.

  Weet je wat henk van zanten ga samen met Wilders je kop maar in het ZAND steken net als struisvogels.


  Maak melding

 43. henk van zanten,

  Bij deze wil ik je ook nog laten weten dat Nederland vrijheid van godsdienst kent.
  Dat houdt dus in dat elke godsdienst in Nederland mag worden beleden en dat dus ook de daarbij behorende gebedshuizen mogen worden gebouwd.

  Mijn intelligentie is nog steeds die van een kip!
  Over jouw intelligentie, zal ik het maar niet hebben, dat heeft inafsabie al gedaan.


  Maak melding

 44. Slavernij, onderdrukking, kruistochten, kononiale tijdperk, plunderen, discriminatie, kinderverkrachters ga zo maar door……heden ten dage afgekeurd en uitgejouwd door diezelfde blanken die dit allemaal bedacht hebben…..hypocrieten allemaal.

  Overal om ons heen zien we verkapte vormen van hun wandaden terug. Simpele voorbeeld: Bedenk maar de schiphol controles.
  En maar denken dat wij(van welke komaf dan ook), de mindere zijn in “hun ideale wereld”. Het vuile werk opknappen, mekaar in de haren vliegen, mekaar afmaken cq denigreren, daar ligt geen enkele van deze hypocrieten wakker van.
  Onder het motto “een allachtoon minder”,zullen die onderbuik gevoelens nimmer verdwijnen. Zie de groei party wilders.

  Vuile hypocrieten kijk es in de spiegel…een prins met een dubieuze vrouw, een kroonprins met een “allochtone” vrouw wiens vader deel uitmaakte van een schrikbewind. Dit alles met de mantel der liefde bedekt. Wie willen jullie nog in de maling nemen??
  je zelf in elk geval….en maar blijven kotsen op/over allochtonen.

  En gelukkig maar dat er ook figuren als peter r.devries rondlopen. Laatstaan als alle doofpotten worden opengegooid, zullen we zien wie de grootste en vuile misdadigers zijn. Dus meneer van zanten houd in je achterhoofd: de cirkel word eens rond.
  Alle denigrerende uitspraken naar (etnische) minderheden, komen dubbel terug. En vergeet niet je bent zelf degene die nu je eetlepel vast houd, maar straks zullen het de “allochtonen” zijn die je verschonen in een tehuis.

  kondremangs oeng no spang. spelen jullie die wilders niet in de kijkers, laat hem maar voortleven in zijn ideale wereld.

  soso lobi.


  Maak melding

 45. Het zou mooi zijn als alle buitenlanders 1 zouden worden in Nederland. Want we zijn met zn allen niet “thuis” en ik denk dat die Wilders dan echt een te hoge bloeddruk zou krijgen.

  Als je een Nederlandse paspoort heb dan is dat toch je land, als je iets uitvreet dan moet je dan ook in dat land worden opgesloten of niet??

  Waarom mogen we dan niet bijvoorbeeld :

  – rond rijden met een rijbewijs,
  – een auto met kenteken,
  – belasting betalen,
  – in het taal,
  – wonen, leven als, enz,

  als in het land van herkomst terwijl we een Nederlands paspoort hebben??

  Dus dan is opeens het land van herkomst goed??
  Zelfs trouwen met iemand van het land van herkomst was een groot probleem.

  Dus als je een Nederlandse paspoort heb dan wordt je zowat verplicht om als Nederlander te leven terwijl en van je eigen land mag je niks meer watn we moeten inburgreren en integreren.

  Toen Nederland de EK onder de 21 won hadden een paar spelers een Surinaamse vlag in hun handen toen vond de trainer dat zelfs niet kunnen omdat ze voor Nederland speelden, dus hadden ze een Nederlands paspoort en was een Surinaamse vlag verboden.

  Als een Surinaamse vlag al niet kon omdat die jongens toen als Nederlanders werden gezien, waarom kan dan de Surinaamse gevangenis wel??

  Suriname, Turkije en Marokko moeten dat tegen werken en geen gevangenen accepteren die over worden gebracht vanuit Nederland met een Nederlandse paspoort. Op papier zijn het toch geen Surinamers in dit geval het zijn Nederlanders hou ze dan in Nederland.

  Als iemand een strafbaar feit op Surinaamse bodem pleegt met een Nederlands paspoort en wordt opgepakt dan moet die gewoon in Suriname berecht en opgesloten moeten worden dat is gewoon logisch.

  Met een Nederlands paspoort mag je je niet kleden bv burka als in het land van herkomst maar je mag er wel heengezonden worden naar het land van herkomst met diezelfde paspoort.

  Als je bv in Rotterdam woont met een Nederlands paspoort is het een probleem om iets van burgerzaken te regelen in bv Amsterdam omdat dat niet je woonplaats is,maar met diezelfde Nederlandse paspoort willen ze gevangenen naar hun land van herkomst sturen.

  Waarom kunnen mensen niet emigreren met behoudt van de Nederlandse paspoort en alle rechten blijven houden die in Nederland gelden naar het land van herkomst want als dat bijn gevangenen kan waarom niet bij gewone mensen??

  In de Surinaamse politiek moet er ook iemand komen die de hele dag zit na te denken over hoe die de buitenlanders in Suriname aan kan pakken want daarvan komen er ook steeds meer, vooral die witte mannen.

  De geschiedenis mag zich niet herhalen!


  Maak melding

 46. Zou Schiphol zo groot zijn als dat het nu is als er geen buitenlanders waren??

  Nee, want doordat mensen op vakantie en/of familiebezoek gaan naar hun land van herkomst maken ze ervan gebruik. Nederlanders hoeven niet naar “huis” ze zijn er al en op vakantie naar het buitenland hoeven er veel van ze ook niet te gaan want in Nederland zijn de inwoners van die landen die ze bezoeken de allochtonen, de inwoners van achterstand wijken, de criminelen waar ze het liefts niet mee gezien willen worden.

  Zou de haven van Rotterdam zo groot zijn als die nu is als er geen buitenlanders waren??

  Nee, want omdat allochtonen steeds meer hun eigen spullen van het land van herkomst willen importeren Nederlanders die spullen om ze in Nederland te verkopen.

  Zou Beverwijk (zwarte markt) zo groot zijn als er geen buitenlanders er waren??

  Nee, want 95% van de ondernemers zijn allochtonen en verkopen buitenlandse produkten, ze worden misschien wel door Nederlanders geimporteerd maar het blijven buitenlandse spullen.

  Welke merken auto’s zouden er rond rijden als er geen buitenlanders zouden zijn??

  Alleen Daf trucks en Volvo’s geloof ik, de andere merken zijn buitenlands.Maak niet uit of ze uit Japan of Duitsland komen het blijft buitenlands, toch??

  Hoeveel restaurants zouden er zijn als er geen buitenlanders waren en hoeveel gerechten zouden ze hebben??

  Heel weinig want 75% de restaurants zijn van buitenlanders, misschien wel met een Nederlandse paspoort maar toch allochtoon, heel veel gerechten worden overgenomen uit het buitenland en soms een beetje veranderd maar toch van oorsprong buitenlands??

  Waar worden heel veel echt en van oorsprong Nederlandse produkten gemaakt??

  In lage loon landen, dus in het buitenland door buitenlanders.

  Dus eigenlijk zou die Wilders blij moeten zijn dat er “beesten” op de wereld van een buitenlands komaf bestaan want anders had die een probleem gehad, want zonder er bij na te denken heeft die elke dag plezier dank zij die buitenlanders die voor weinig heel veel hebben gezweet om hem en wij allemaal van luxe en de dagelijkse produkten te voorzien.
  Zoals een auto,tv maar ook zeep,computer en alle ander dingen die niet in Nederland worden gemaakt maar “made in …” op staat.

  En tja Surinamers zijn als slaven verscheept (om de woorden ban Wilders te gebruiken)door “beesten van Nederlandse afkomst” naar Suriname(elke bevolkingsgroep van ergens anders) gemarteld (zinloos geweld), en verhandeld (mensenhandel,loverboys activiteit) om voor slavendrijvers te werken voor soms of bijna niks,voor een deel heeft dat werk ook meegeholpen aan de bouw van Nederland. De Surinaamse gulden was toen veel meer waard dan de Nederlandse gulden.

  Kunnen we ooit geen stichting met zn allen oprichten in Suriname en/of Nederland voor ons Surinamers die het met elkaar eens zijn en van ons mooi Switi Sranan houden.

  Opo kondré mang oeng opo foe a ka kondré dies oeng moes mopo.


  Maak melding

 47. Hij moet nog leren praten.

  Alles wat niet westers is is voor hem een probleem.
  De rest is koek en ei.

  Laat hem even kijken wie de xtc-laboratoria allemaal beheren en de statistieken nagaan.
  Je moet problemen bij de wortel aanpakken en niet bij de staart.
  Hij komt zichzelf een keertje tegen.

  barca


  Maak melding

 48. wilders lult zomaar wat…..dat verhaal op de nieuws klopt niet….die jongens die de man hebben neer gestoken waren niet die jongens die de eiren hadden gegooit…ze reden toevalig op dat moment voorbij en die man zag drie negers en dacht die moeten ’t zijn……hij was geen verhaal gaan halen, maar hij viel die jongens aan.die jongens die niks af wisten van eiren dachten we worden aangevallen door een gek en 1 van hun stak ‘m in z’n rug.ik keur ’t niet goed, maar denk effe na je word aangevallen door een vreemde en je hebt een mes op zak wat ga je doen…..op dat moment is ’t of of je steekt ‘m neer of hij slaat jou neer.


  Maak melding

 49. Ik denk dat de heer Wilders gelijk heeft. Wij Surinamers of welke bevolkingsgroep dan ook horen niet thuis in Nederland. Wij zijn gewoon gasten. Dus niet blanke Nederlanders gedraag je als Gast en niet als Last.

  RamsesV


  Maak melding

 50. no 13 Heeft die “blonde “wilders iets met Indonesië te maken?Dan is hij afkomstig uit die koffie/tabak/suiker plantage,”de slaven-drijvers”.We zijn blij dat deze kolonisten door Ir.President Sukarno er uit zijn, destijds, geschopt.


  Maak melding

 51. Hopelijk krijg Nederland nog meer buitenlanders zodat het Wilders allemaal te veel wordt en zelf naar het buitenland gaat en daar een schop onder zn kont krijgt of wordt verplicht zich in te burgeren, te integreren en een boerka aan moet.

  Laat hij het voorbeeld geven en zn buitenlandse vrouw op de post doen terug naar dr land.

  Die man is geen Blonde Dolly maar een Blonde Tollie!


  Maak melding

 52. Ach die wilders lijkt wel een beetje op een idealist hahahahah maar trekt alleen aandacht meer niet.
  Niet ingaan op te veel geschiedenis slavernij alwel juist goed voor hem “Wilders” die geen kaas van de geschiedenis afweet!!!! Anyway hij bepaalt het niet, zou hij willen hahahahah ja laat hij de crisis hier maar oplossen kan hij niet hihihihih


  Maak melding

 53. De grootste beesten zijn de ouders van Wilders zelf die gevlucht zijn vanuit Indonesië naar Nederland vanwege de gruwel heden gepleegd tijdens de Politionele acties en landverraad tussen 1945-1949….. duizenden malen erger waar Geert een nazaat van is, dus over beesten gesproken….. eerst je hand in eigen boezem steken vieze vuile racistische nazi die je bent!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES