Suriname, Brazilië en Frans Guyana in tourpakket

3

PARAMARIBO, 25 jul – Suriname en zijn buurlanden Brazilië en Frans Guyana zullen zich presenteren in één tourpakket. Dit zijn de toerismeautoriteiten van Suriname, Frans Guyana en het Braziliaanse Amapa overeengekomen na een tweedaags overleg in Paramaribo. Het pakket zal binnenkort al worden aangeboden.

Op onder andere internationale beurzen en bij touroperators zullen tours worden aangeprezen van tussen de acht en twaalf dagen. In elk der pakketlanden kunnen dan twee tot drie dagen worden doorgebracht. “Afgesproken is om de komende drie jaar samen op te trekken. Elk jaar is een ander land belast met de promotion”, zegt directeur Armand Li A Young van de Stichting Toerisme Suriname, STS.

Het aanprijzen zal ook plaatsvinden via websites, CD’s en een reisgids in het Nederlands, Portugees en Frans. Het Surinaamse onderdeel gaat vooral Paramaribo promoten, evenals het district Commewijne en het Centraal Suriname Natuurreservaat. Ook het Bigi Pan zoetwaterzwampreservaat in Nickerie zal worden aangeprezen. Guyana zal later deelnemen.


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.