Sporttoernooi Surinaamse studenten op 18 augustus

0

De Vereniging Surinaamse Studenten Amsterdam (VSSA) organiseert voor de derde achtereenvolgende keer haar alom bekende VSSA Sporttoernooi. Dit jaar nog groter, met naast de bekende sporten ook spelletjes en een BBQ voor de sportievelingen en supporters.

De sporten waarvoor deelnemers zich kunnen inschrijven zijn basketbal, voetbal, beachvolleybal, trefbal en natuurlijk dyul. Op de dag zelf kun je je ook opgeven om mee te doen aan verschillende spelletjes zoals touwtrekken en sinaasappeldans.

Datum: 18 augustus 2007
Locatie: Sportcentrum VU, Uilenstede 100, 1183 Amstelveen
Tijd: 11.00u –23.00u

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.