zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname sluit toerismeakkoord met buurlanden

Suriname sluit toerismeakkoord met buurlanden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 jul – Suriname gaat op toerismegebied nauw samenwerken met buurlanden Brazilië, Guyana en Frans Guyana. Dit meldt de Stichting Toerisme Suriname. Via een samenwerkingsakkoord zal internationaal gezamenlijk worden opgetrokken.

De bedoeling is het eigen toerismeproduct in alle vier landen gemeenschappelijk aan te bieden. ”De landen hebben een identiek product en door het samen te marketen willen we meer toeristen aantrekken en zo de bezettingsgraad verhogen”, zegt directeur Armand Li A Young van stichting Toerisme tegenover de Ware Tijd. In een zogenaamd combinatiepakket zal van elk land een product worden aangeboden.

Het accent ligt op ecotoerisme en cultuur. Voorlopig wordt vooral gericht op de Nederlandse, Engelse en Franse toerist. Sinds vorig jaar wordt onderhandeld over afstemming op het gebied van onder meer verzekeringen en transportmogelijkheden. Suriname wordt weliswaar als belangrijkste hub gezien, vanwege de eigen geografische positie, maar infrastructureel en ambtelijk moet nog het een en ander verbeteren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Voor slechts 1 van de 3 Guyanas is er een rompslomp met een visum. Ra.. ra.. welke is dat?
    Voor 1 van 3 Guyanas zijn de vliegprijzen torenhoog. Ra..ra.. welke is dat?


    Maak melding
  2. Veel blablabla. Waarschijnlijk kon iemand weer op reis. Betaald door al die multiple entry visa die nodig zijn om van Sme naar Frans Guyana of Guyane te gaan. We gaan gewoon weer verder met blablabla.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES