vrijdag, mei 17, 2024
HomeNieuws uit NederlandVoetballer Pique positief na 'wonderdrankje'

Voetballer Pique positief na ‘wonderdrankje’

-

Does Travel - naar Suriname

Mitchell Piqué zal zich de volgende keer wel drie keer bedenken voordat hij in Suriname een ‘wonderdrankje’ nuttigt. Bij een dopingcontrole – eind februari – bleek de verdediger van Excelsior verboden stoffen tot zich te hebben genomen. Dat schrijft De Telegraaf.

“Die zaten in een middeltje om zijn darmen te reinigen”, zegt Excelsior-directeur Simon Kelder. “Mitchell wist niet dat dit niet mocht. Hij heeft geen doping of drugs gebruikt. Het is heel onschuldig.”

Volgens de krant schorste de KNVB hem voor één maand; de straf gaat bij het begin van de competitie in.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Alle stoffen waar Westerse onderzoekers niet wijs uit worden, vooral als het gaat om landen als Suriname, de Antillen, etc. is blijkbaar drugs. O wee als gaat scghitteren. In normale doen zijn mensen in staat om goede prestaties neer te zetten?


  Maak melding
 2. Ik hoop dat ik de laatste mag zijn die op dit puur geël reageert.
  Gewoon doodzwijgen die handel. Bij elk succes van een Pique-achtige zul je steeds weer zien dat sommigen pogen de feestvreugde te bederven.


  Maak melding
 3. yo, mitchell is echt een goeie voetballer ik ken hem nog uit de tijd dat hij bij Tot Ons Plezier voetbalden, jammer hij zou niet mistaan bij utrecht ofzo


  Maak melding
 4. Mitchel is geboren en getogen in Holland en toch is het verhaal Surinaamsnieuws waardig.

  Als er eer te halen viel was het geheid een roorwitblauwe Nederlander.

  Sari tori. Suriname en de Surinamers krijgen steeds weer de zwarte piet toegespeeld.

  Seedorf kunnen ze ons in ieder geval niet meer afsnoepen.


  Maak melding
 5. …ik ging 1998 naar su en toen ik terug kwam had ik assogrie {snoepgoed}megenomen nederlanders kennen dat niet en ’t eerste wat ze zijden, drug, ik moest lachen.ik was aangehouden en na 48 uur kwam een surinaamse man die voor de narcotica brigade op schiphol werkt. ik had hem vertelt wat er gaande was, en hij ging naar zijn commandant.
  na een uurtje kreeg te horen dat ik naar huis mocht.een stof of middel dat de nederlander niet kent is drugs, muziek of mensen die ze niet begrijpen is of zijn exstreem.wel nederlanders….voor jullie informatie…..nederland draait om drug….80% van de toeristen komen naar amsterdam omdat drug gemakelijk te krijgen is.je kan zelf in ’t openbaar blowen of poffen.die pilletjes en die tabletten van jullie dat is drug, maar niet de surinaamse huis medicijn die van bladeren en wortels zijn gemaakt….ik dank u.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES