dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameVeel huiswerk voor buren Suriname en Brazilië

Veel huiswerk voor buren Suriname en Brazilië

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIO, 18 jul – Suriname en Brazilië hebben een lange weg te gaan bij het stroomlijnen van de onderlinge samenwerking. Dit is de conclusie van de respectievelijke delegaties die de samenwerking stevig onder loep hebben genomen. Er is minimaal intensiever contact nodig.

Communicatie op zo hoog mogelijk niveau en dat liever frequenter zal de variatie aan kansen tot realiseren moeten brengen. “Het is geen gemakkelijke taak, maar in belang van beide landen moeten we eraan beginnen”, zegt Frederik Boekstaaf, topfunctionaris op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Als leider van de Surinaamse delegatie heeft hij de contouren helpen vormen van de nauwere samenwerking.

Aan beide zijden wordt beseft dat er nog veel te doen is, zoals het meer in balans brengen van de handelsbetrekkingen. Import van Braziliaanse producten overheerst nog verreweg. Tegen deze achtergrond hebben vertegenwoordigers van het bedrijfsleven apart gesproken over knelpunten. Er zijn alvast drie intentieverklaringen getekend voor samenwerking op enkele gebieden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Als wij die Brasileiros eerder hadden omarmd, waren we vandaag veel verder dan heden ten dage. Liever ten dele gekeerd dan ten hele gedwaald.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES