Barcelona ook geïnteresseerd in Drenthe

3

Naast Real Madrid is de andere Spaanse topclub FC Barcelona geïnteresseerd in het overnemen van Jong Oranje-speler Royston Drenthe. Volgens V-Bal! beweert de club de beste papieren te hebben om Drenthe over te nemen van Feyenoord Rotterdam.

Drenthe heeft volgens V-bal! de afgelopen weken laten doorschemeren dat als hij kan kiezen tussen deze twee clubs, dat Barça zijn eerste keus zal zijn. De Madrilenen willen de speler kopen om hem vervolgens minstens een jaar uit te lenen aan een ander team in de Primera División, maar Drenthe vindt die deal niet zo aantrekkelijk.

FC Barcelona-preses Joan Laporta heeft aan Feyenoord laten weten dat als zij Drenthe mogen overnemen dat hij in ieder geval het komende seizoen op huurbasis zal uitkomen voor Feyenoord.


3 REACTIES

 1. Als dat zo is gelijk doen!!
  Overgenomen worden door Barcelona en dan verhuurd worden aan Feyenoord, wat wil je nog meer!!!
  Je kan alleen beter worden!!


  Maak melding

 2. Ik heb helemaal geen deal gemaakt met Barcalona, wel heb ik vernomen dat ze interesse in me hebben maar ik blijf voor mijn stadsclub spelen de komende 5 jaren.

  En daarna zie ik verder wel wat ik in de toekomst ga doen.

  Wat zeer zeker is, is dat ik bij Feyenoord blijf.

  Drenthe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.