maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurWanita Jhinkoe-Rai Suriname’s Miss Hindostani

Wanita Jhinkoe-Rai Suriname’s Miss Hindostani

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 jul – Wanita Jhinkoe-Rai is gekozen tot Miss Hindostani 2007. Van de elf deelnemers aan het contest bleek de op 13 december 1985 geboren Wanita de absolute utiblinker. Wanita is VWO-studente en is de tiende Miss Hindostani.

De runner up is geworden de eenentwintigjarige Madhuvi Satya Durga, studente Public Administration aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Nummer drie is de drieëntwintigjarige Esha Jairam. De netto-opbrengsten van het contest zullen door organisator Lions Club Parwani besteed worden aan de bouw van een middelbare school te Kwatta.

Miss Hindostani

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

30 REACTIES
 1. Gefeliciteerd…ook voor het eerst gezien dat Hindostaan correct wordt geschreven…

  zo snel mogelijk dit soort segregatie Apartheids verkiezingen afschaffen, er kan maar 1 nationale ”miss” verkiezing zijn die open en toegankelijk is voor iedere Surinaamse vrouw…


  Maak melding
 2. nr. 1. Nationalis …Logisch…maar wat met ze(organisatoren) aan de hand moet zijn, weet alleen GOD hoor.
  Din lobi na VHP (Verdeel en Heers Partijen)


  Maak melding
 3. Als de HINDOESTANEN iets organiseren kan je je grote muil wel opensperren en **** over segregatie he. Als er iets over Kwakoe of Miss Alida verkiezingen of Keti Koti dag staat heb ik nog NOOIT gehoord dat je komt met:’dit soort segregatie zaken’moeten worden afgeschaft.Je noemt je zelf NATIONALIS maar je durft dit soort **** te schrijven tegen de HINDOESTANEN, een groep die een grote bijdrage heeft geleverd aan Suriname,een groep die OOK tot de surinaamse bevolking hoort. Erg nationaal ben je niet. Je moet eerder als nick name hebben: RASCISTISCHE STUK **** DIE ALTIJD WAT TEGEN DE HINDOESTANEN HEEFT.
  Als je wat tegen de HINDOESTANEN hebt waarom rot je niet op naar TIMBOEKTOE??? Kan je lekker in de jungle gaan slingeren van liaan naar liaan.
  Als wij HINDOESTANEN wat willen organiseren hebben wij dat goed recht om dat te doen. Net zoals iedere groep dat heeft. Als andere bevolkingsgroepen hun eigen MISS verkiezingen organisren hoor je toch ook nooit dat een Hind. kritiek daarover heeft en het heeft over ‘segregatie’. Dat soort **** v.d creolen over de hindoestanen moet echt een keertje ophouden, het heeft al lang genoeg geduurd.


  Maak melding
 4. Hoi lezers,

  DIT KEER IS somohardjo NIET GEZIEN JAMMER?? Of marcel ZEEUW ?? Deze heren waren ooit op de podium met de meiden??

  Zonder te kijken naar de afkomst van de meiden ,een verkiezingen organiseren .DAN ZOU DE ZWARTE GROEP VAN DE BEVOLKING ALTIJD BUITEN DE PRIJZEN VALLEN.Daarom is wenselijk om zo de miss verkiezingen te organiseren.


  Maak melding
 5. Dat doen alle afkomsten in Suriname!
  Ze organiseren op etnische basis hun eigen miss contesten, waardoor ze blijven steken in hun hokjesdoemdenken.
  Suriname zal nooit het nationaal ontwikkelen als ze met dit soort waardeloze veekeuringen blijven doorgaan.


  Maak melding
 6. Nationalis,

  Waarom heeft nooit een negerin miss world gewonnen??????????¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
  Jullie willen jezelf modificeren met pruiken en whiteners om een “beetje” mooi uit te zien.
  Andere volken hebben de beauty van nature al, hoor nationalis.
  Wil je mijn afgedankte haar gebruiken nationalis?????????/¿¿¿¿¿¿¿
  Ben je een type a la peroxide michael jackson.
  Stelletje jaloerse imbecielen.


  Maak melding
 7. Nationale afrikadel, je vergist je een zwarte uit Jamaica had toch de miss world gewonnen niet met dat haar dat alle honden dragen dus weet wat neer type.racist.

  Akuba.


  Maak melding
 8. Dit gekibbel zal ons steeds verder van huisbrengen. Geen mens is beter dan een ander.Laat een ieder in zijn waardigheid .Wij moeten eenheid in verscheidenheid hebben en daarmee proberen te leven.Het is een stukje afgunst; Nijd; haat en wrok dat aangewakkerd wordt door tegenoverelkaar te staan. Een bepaalde groep uit deze samenleving moet nog veel verdraagzaamheid kunnen opbrengen opdat zij anders kunnen reageren.


  Maak melding
 9. beste waterkant lezers,
  wat zijn wij weer gezellig bezig.
  hebben jullie niets beters te doen dan over en weer uit te schelden. met jullie bedoel ik dan degenen die elkaar uitschelden/zwart maken.wij zien(of willen) alleen de negetieve kanten van elkaar zien, daarom komt suriname nooit vooruit. het ligt aan ons zelf. hokjes politiek, altijd elkaar neerhalen. wanneer worden wij volwassen? wie weet mag het zeggen.


  Maak melding
 10. Timboektoe is een historische afrikaans islamitische stad in de republiek Mali, liggend in de woestijn aan één van de langste rivieren ter wereld, de Niger…
  dus je zal daar niet veel lianen tegenkomen Neppe Hind, maar bedankt voor de tip!

  jou lelijke bericht is gericht tegen creolen, mede-surinamers maar wie zeg dat ik een creool ben?
  Kennelijk heb je sentimenten tegen creolen die komen nu duidelijk naar boven nu je gevoelens spreken en niet je verstand voor zover die aanwezig is…
  Zoiets kan alleen van een geest komen die in hokjes denkt en leeft…

  Je leest niet erg begrijpend want m’n bericht geld voor elke miss verkiezing als je dat aandachtig had gelezen was je daar zelf achtergekomen maar je voelde je bedreigd en gedemoniseerd door creolen, maar waar die enge gevoelens vandaan komen moet je maar bij jezelf zien te achterhalen!!!

  tip; stap een keer buiten je te kleine hindostaanse kring, neem een fris neusje!!!

  ik hou toch van je Neppe Hind. ondanks je brutaliteit…


  Maak melding
 11. Waarom altijd onderling ruzie maken zijn jullie allemaal vergeten dat wij suri’s zijn wees trots op je eigen volk en gedraag je of is jou verstand niet meegegroeit.
  Wanita gefeliciteerd.


  Maak melding
 12. FAKE Nationalis die rotzooi die je schrijft bewijst overduidelijk dat je een creool bent. je kan je grote mond alleen opensperren als er sprake is van een HINDOESTAANSE evenement. Als de creolen of djuka’s iets organiseren heb nooit geschreven dat die ook verboden moeten worden. Dus je moet je hypocriet gelul eens staken. Je wilt mij beschuldigen van hokjesdenken, dat toont je zwakte aan, je probeert overduidelijk de tories hier te verdraaien. Maar ik heb je door.Uit al je posting blijkt een onverduidelijke haat tegen de hindoestanen. Een haat die je met andere soortgenoten op deze site deelt. Veilig achter jullie p.c’s hebben jullie wel een grote mond over de hindoestanen. Nou binnenkort komt MILAN eraan, als jullie ballen hebben kom dan daar naartoe, ga op een podium staan en probeer het te verbieden. Dan zullen we zien wat er verder gaat gebeuren. Ik zeg niets meer, maar laat me BIJTIJDS weten WANNEER en HOELAAT jullie er zullen zijn, ik verheug me op een ‘gezellig’ samenzijn. Dan kan jij en de rest van je rascistische soortgenoten kennismaken met de hindoestaanse ‘gastvrijheid’ t.o.v. jullie.


  Maak melding
 13. ik hou toch van je Neppe Hind. ondanks je brutaliteit…
  Je noemt mij een neppe hind. laat me niet lachen jij bent zo laf en impotent dat je niet eens durft toe te geven dat je een rascistische creool bent.
  Je bent ckr niet gewend dat een hindoestanen opkomt tegen die shit van jullie,je wilt me brutaal noemen omdat ik dat wel doe. Wel je kan me noemen wat je wilt maar ik ben absoluut niet onder de indruk van je hoor.
  Jou ‘liefde’ kan ik missen als kiespijn.


  Maak melding
 14. Zo, zo.
  Ik kom heel toevallig op deze stie terecht en zie jullie “gesprek’. En ik sta versteld.
  Ik ben zo Hollands al het kan en woon in Laak in Den Haag. Tussen alle verzinbare afkomsten. Laatst heeft een braman op TV West gezegd dat we eenvoorbeeld moeten nemen aan Suriname. Daar leven alle culturen rassen en geloven al eeuwen naast elkaar.

  Misschien voor jullie tijd om daar bij stil te staan. Je kan altijd blijven wijzen naar een ander maar die wijst toch terug dus dat heeft geen zin. Probeer verder te kijken dan iemands zijn kleur of andere uiterlijke kenmerken.


  Maak melding
 15. Na regen komt zonneschijn. Al die zuilsgewijze missen van dit land zijn stuk voor stuk knapheden. Hopelijk wordt ooit eens de weg geeffend voor de daadwerkelijke miss-Suriname. Op wie of wat zij ook lijken mag! Wanneer we klaar zijn met al die voorkeuren zullen we tot de ontstellende ondekking komen dat we met z’n allen vertoeven op het vaste land van Zuid-Amerika. Afrika, India, China, Indonesia en karikon zijn andere zaken.


  Maak melding
 16. garnalen hebben meer hersenen dan sommige mensen hier op de site. ik vraag me af waarom de webmaster sommige berichten doorlaat. is rasisme en het gelegenheid geven tot rasisme geen strafbaar feit in dit land. ik dat dat waterkant een nivo hoger stond dan sma torie maar zolangzamerhand gaat deze site ook die kant op.


  Maak melding
 17. Hey Nationalis, Waarom zeg je ALLEEN BIJ de Hindoestaanse MISS verkiezingen dat het afgeschaft moet worden. WAAROM hoor ik je NIET als er sprake is van een MISS ALIDA OF EEN MISS MARRON ( zie o.a nr. 9 ).

  Ik denk dat dat het verschil tussen ons is, ik kan de TOLERANTIE opbrengen om niet te gaan reageren, om niet te gaan roepen dit soort miss verkiezingen moeten afgeschaft worden.
  Want het is niet mijn zaak om dat soort onzin te gaan roepen. Als de creolen en marrons hun miss verkiezingen willen houden gaan ze lekker hun gang. Ik wens ze alle suc6, want ik kan de TOLERANTIE opbrengen t.o.v. hun, hun miss verkiezingen storen mij NIET, het is eerder het tegendeel. Ik heb echter lang genoeg langs waterkant.net gezworven om te weten dat JIJ een een BEPAALD AANTAL van jouw rasgenoten die TOLERANTIE (let wel ik zeg een BEPAALD AANTAL, ik zeg NIET ALLEMAAL,dus haal het niet in je hoofd om me van racisme te beschuldigen)ABSOLUUT NIET HEBBEN.


  Maak melding
 18. BY the way FAKE nationalis het feit dat je ALLEEN bij hindoestaanse miss verkiezingen reageert om te stellen dat dit soort verkiezingen afgeschaft moeten worden duidt overduidelijk aan dat JIJ een GROTE RACIST bent, en niet alleen dat, maar je bent ook nog een HYPOCRIET. Ga eerst bij alle berichten van Miss Alida verkiezingen langs reageren om te zeggen dat dat afgeshaft moet worden voordat je weer eens kritiek wilt leveren op de Miss Hindoestani verkiezingen.


  Maak melding
 19. Door dit soort reactie`s ,schaam ik me om een Surinaamse te zijn.
  En dit zijn de mensen die op hun achterste voeten gaan staan,als de Hollander/Bakra 1 onvertogen woord durft te zeggen,wat enigzins lijkt op racistisch,nou ik zou zeggen steken jullie je handen eerst in eigen boezem alvorens je,je gediscrimineerd zou voelen door een blanke.
  Als jullie ook hier/Ned.wonen,kunnen jullie beter aansluiten bij Geert Wilders.Tjonge tjonge tjonge,dit heb ik nog nooit meegemaakt,dat 1 volk elkaar zo af loopt te zeiken.

  Schamen jullie zich,wat zal er van jullie kinderen,zo jullie die hebben terecht moeten komen pfffffffffffff.

  Wanita,gefeliciteerd.


  Maak melding
 20. @nr 3,9 en 22 hehe vurig betogen, maar helas al te waar.Zijn de afro’s soms jaloers op onze missen??? hehehe, lol.
  @nr 25. Binnenkort en het is in Den Haag.


  Maak melding
 21. jullie moet eens leren met wat een ander kan zelf ook naar voren te brengen en laten zien dat je het wel kan. laat de mens van je leren dat het allemaal om mensen gaat die het willen en kunnen voor de samenleving en niet voor de ras. doe het zelf ook en gun een ander de gevoelens van je dat het waar en waard is.Maar wij hindu’s kunnen alleen anderen vernederen en niet helpen, terwijl de beste mensen en geloofwaardig zijn dan alle andere mens op de aarde, kennis en kunde toon dit on je mensheid
  ja, dat?

  Henk


  Maak melding
 22. nationalis in amerika heb je ooke miss afro verkiezing waarom hebben ze een verkiezing in in het vrije plurale verenigde staten???

  Mike tyson kon er met zijn vingers niet afblijven van die miss afro usa kun je nog herinneren eencellige creatie!!!!!


  Maak melding
 23. haha, jullie zijn ook allemaal t zelfde.. door die kanker mentaliteit heb ik geen contact met de familie meer enzo. ik ben ook wel zo maar dan in je face..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES