Caricom-topfunctionaris overleden in Suriname

13

PARAMARIBO, 15 jul – Yvonne Holder, topfunctionaris op het Caricom-secretariaat in Guyana, is op de Johan Adolf Pengel-luchthaven overleden. Holder stond op het vliegtuig te wachten naar Georgetown, toen ze zich plotseling onwel voelde. Nog voor ze vervoerd kon worden, gaf zij de geest.

Yvonne Holder is vierenzestig jaar oud geworden. Ze was technisch coördinatrice van de Technical Action Service Unit op het CARICOM-secretariaat. De unit is er voor het begeleiden van lidstaten bij het uitvoeren van Caricom-besluiten. Holder had er de leiding sinds de instelling in 1995. Ze heeft onder meer het ministerie van Handel & Industrie van advies gediend tijdens haar laatste bezoek.

Edwin Carrington, seceretaris-generaal van de Caricom, heeft geschokt gereageerd. Hij noemt Holder een toegewijde medewerkster, die zich er vooral op toelegde de belangen van de lidlanden behartigd te krijgen. Volgens Carrington kon Yvonne Holder beschreven worden als een levendige en innemende persoonlijkheid en kon altijd weer een beroep worden gedaan op haar “buitengewoon goed ontwikkelde organisatievaardigheden.”


13 REACTIES

 1. Het is een zeer triest gebeuren maar het is een gegeven dat de dood toeslaat wanneer de mens er niet op rekend.De dood kent geen koning keizer of zwerver want wanneer de tijd daar is dan ga je naar de andere kant van de “sluier” om toe te zien wat je ervan gemaakt hebt in dit leven.Dit leven is een leerproces om in een volgend leven in deze wereld je fouten te corrigeren.


  Maak melding

 2. eerst wil ik alle nabestanden sterkte toewensen , maar ik heb een andere vraag ik reis wel regelmatig naar suriname maar hoe zit daar met de E.H.B.O op zanderij want als je naar de stad moet zijn voor hulp kan het te laat zijn dus wil graag weten van mensen die op de hoogte zijn hoe het daarme zit .


  Maak melding

 3. Onze medeleven gaan uit naar de nabestaanden.
  Heel veel sterkte en condoleances.\
  Suriname is een integer persoon kwijt.
  Wat een schok voor ons allemaal.


  Maak melding

 4. Kan een ieder overkomen…maar een internationale luchthaven…da hulp no di …boys kaba, dan of a moeilijk fu vini…mi gado man. Mijn Jesus Christus sta ons bij.


  Maak melding

 5. schandalig is dat.is er geen ehbo post op zanderij.dan was het misschien goed afgelopen.mijn condelance gaat uit naar de familie.heel veel sterkte toegewenst.


  Maak melding

 6. Bhai@du jij vraagd alleen maar nonsens je weet bliksemsgoed hoe alles in su zit,ga jij misschien voor een E>H>B>O zorgen op Zanderij?????/ dan hoef ik mij geen zorgen te maken.

  mijn condeleance aan de nabestaande.


  Maak melding

 7. @ akuba , jij ben een van de meest achterlijke hier op deze site gezien jou reaktie schelden en vloeken en jou reaktie is meestal persoonlijk , of je noem mensen rasist terwijl jij zelf anderen op hen huids kleur of afkomst aanspreekt of beledig , waneer hou jij je bij het onderwerp zelf jij haal altijd bijzaken erbij dat is wat ik tegen jou wil zeggen voor de rest blijf ik reageren en ik zal bouterse zolang ik leef met woorden besrijden en zijn leugens onderuit halen en van jou ook . tang boeng mie boi


  Maak melding

 8. nr.6. Akuba: kan toch niet, waarom geen EHBO in de directe omgeving van Zanderij…b.v. binnen 3 min. aanwezig op de luchthaven(op de plek voor het bieden van hulp).
  Moet toch kunnen of is dat in Su. ook teveel gevraagd.
  Daarnaast mi sabie datie yu nanga Du no di kotie.
  Maar dan behoor jij toch correct te reageren of niet.


  Maak melding

 9. Koeta @du, ga je mij: hoe heb je dat neer getyp??,besrijden of bestrijden.waarom reageer je niet tegen toet.laatmij jouw wat uitleggen mehga, ik ben geen racist kijk goed naar dat woord,
  ik houd vanmijn medemens jouw leider met zijn kalebaskop en derest heb ik nooit de dood ingejaagd nog een BEEST genoemd en de redactie laat dat toe heeft men het tegen anderen dan wordt het verwijderd zij die heel wat naar Bouterse zijn hoofd toegeslingerd hebben liggen de meeste van hen bhaiwa 6 voet onder de grond,net zoals jouw moeder jouw gebaard heeft,heeft zijn moeder hem ook gebaard,God heeft hem reeds beproeft en God gebruikt hem weer, Bouterse heeft zijn hart aan God overgegeven, jij niet je bent gelijk een devil je weet niet waarover je het hebt je zit volhaat dat kan niet,je zit in Nederland je hand open te houden voor 800 euro Larkhan pas op dat jij niets meemaak,als jij bezig met mij ben weet ik het laat het je duidelijk zijn let opmijn naam.

  kheraila dus je bent gewaarschuwd phaggla je bent een getraumatiseerde matjerrie of je bent een man maar je gedrag is net een
  bhowdjie je mag Bouterse schelden hoe je wil. je kan het niet merken maar hij wordt met de dag mooier en aantrekkelijk wie de schoen past trekken hem aan basta !!!!!!!!.
  Akuba


  Maak melding

 10. Aiiiiiii bajaaaa, waar staat er geschreven dat hulp te laat kwam?
  Voor hun die doen alsof hun neus bloed er is wel een EHBO post op de luchthaven JAP.
  Altijd maar elke gelegenheid aangrijpen, om Suriname af te zeiken.ooefffffff de 1 gaat er prat op dat ie regelmatig naar Suriname reist en vraagt zich nu pas af als er een EHBO post daar aanwezig is pfffffffff,wat een hoogmoed zeg.

  Mevr.Y.Holder haar tijd was gekomen snelle hulp of niet,de Heer heeft haar in zijn Hemelshuis genomen.
  Rust zacht mevr.Y.Holder.


  Maak melding

 11. 2Du,

  Look who`s talking,jij bent de gene die zich nooit aan het het onderwerp houdt,zie je reactie op Akuba,zie je reactie boven(2).
  Je vraagt je af als er een EHBO post aanwezig is,als je een ietsje pietsje hersenen had,had je er zelf achter kunnen komen ,aangezien je regelmatig naar Suriname gaat.Pfffffffffff bestrijdt Bouta maar,who cares,jij raakt op den duur zo gestressed dat je geen eens meer zal kunnen internetten.

  Sorry ,moest dit effe kwijt aan dombo Du.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.